10/21/2021

Bloed noodzakelijk voor those evil entities will soon be gone forever!!!

  (Those  Illuminati  SATANS evils Are All Dead:)

 Illuminati insider Arizona Wilder onthult haar kennis met de wereld

Ze werd geboren binnen de Illuminati, en werd getraind om een hogepriesteres van de Illuminati en één van de drie moedergodinnen te worden.
In 1993 wist zij echter te ontsnappen.

pentagram and baphomet of Mark Rutte and symbol of the Church of Satan

Dit is het onthutsende verhaal van mensenoffers en satanische rituelen, waarbij de beroemdste mensen ter wereld betrokken zijn.

Arizona Wilder, voorheen Jennifer Greene, werd geprogrammeerd en getraind om satanische rituelen uit te voeren, door Joseph Mengele, ook bekend als de Engel des Doods uit de Nazi-vernietigingskampen van de Tweede Wereldoorlog.

Arizona Wilder beschrijft en onthult hoe ze rituelen uitvoerde, waarbij de koningin, de koningin-moeder, en andere leden van de Britse koninklijke familie, kinderen offerden in satanische ceremonies.
Ze vertelt over dezelfde ervaringen met Henry Kissinger, George Bush, Bill Clinton, leden van de families Rockefeller en Rothschild, en een groot aantal van de beroemdste namen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Volgens Arizona zijn er veranderingen gaande in de aarde, die maken dat ze niet in staat zijn om hun vorm vast te houden, zoals ze ooit wel konden.
En mensen zien dat ze steeds vaker van vorm veranderen. 

Ze heeft George Bush bij rituelen gezien, Henry Kissinger, Madeleine Albright, Ronald Reagan en Nancy Reagan.
Hillary Clinton is erbij betrokken, hoewel ze geen shapeshifter is.
De twee zonen van George Bush waren erbij betrokken; er waren gouverneurs van Florida en Texas bij betrokken. J. Rockefeller veranderde van vorm. Newt Gingrich. Al deze mensen zijn verbonden met de Illuminati.
Gerald Ford was erbij; hij veranderde van vorm.
Carter was er, maar deed dit niet. Lyndon Johnson veranderde van vorm. Joseph Mengele veranderde van vorm.

De wereld wordt in werkelijkheid gecontroleerd door satanisten, die ongestraft genieten van de meest gruwelijke misdaden.

“Henry Kissinger stelde voor het eerst voor om, met behulp van fundamentalistisch Christendom, oorlog te brengen, eerst in het Midden-Oosten en daarna wereldwijd. Kissinger ‘verfijnde Hitlers ‘Terreur Techniek’… spanningen opbouwend binnen een samenleving, en vond een zondebok. Duistere Pad-ingewijden doen dit… om mensen te bewegen tot meer grof en afschuwelijk gedrag.”

“Met als doel voor  66% analfabetisme in de Westerse wereld in en de vernietiging van ten minste 70% van de bevolking tegen het jaar 2030.”

“De meeste regeringen rekenen op hun schapen om op typische infantiele wijze te reageren, en zich te identificeren met een sterkere kracht, zelfs als het hen tot slaaf maakt, wreed maakt en vernedert.”


ARIZONA WILDER ON SHAPESHIFTING REPTILIANS


Bloed noodzakelijk voor de reptielen

Koningin gezien door haar onderdanen in een andere vorm

Het zou bijna onmogelijk zijn om een verhaal als dit te verzinnen, tenzij je een professionele schrijver van sciencefiction bent!

Op de officiële website van de koninklijke familie verscheen jaren geleden een ongelooflijk bizarre aankondiging met het volgende:

“Eerder deze week werd de koningin door duizenden mensen gezien in een vorm, die ze niet kennen.
We proberen het publiek gerust te stellen dat de koningin nog steeds de koningin is en de gerespecteerde en geliefde figuur blijft die ze altijd hebben gekend. Hoewel ze misschien niet menselijk is, is ze een toegewijde leider en vorst, en ze gelooft dat haar onderdanen zullen groeien om haar en haar familie te accepteren voor wat ze zijn.”

Velen geloven dat koningin Elizabeth een van gedaante wisselende reptiel (shapeshifting reptilian) is.

In een interview met New World Order TV werd beweerd, dat de Britse koninklijke familie afstamt van een Reptiliaanse bloedlijn, schrijft de Daily Express.

Achter de schermen wordt de wereld bestuurd door de Illuminati, een geheim genootschap bestaande uit royals, politieke leiders en zakenmagnaten.
Leden van deze Illuminati zijn afstammelingen van een oud ras van hybriden, dat is ontstaan door Reptilians en mensen met elkaar te kruisen.

Over de gehele wereld zijn er mensen, die dit met bewijzen hebben ondersteund, waaronder bronnen binnen de CIA.

Mensen zagen hoe anderen, vaak personen die hoge posities bekleden, voor hun neus veranderden van een mens in een reptiel. Oude teksten van over de hele wereld, waaronder de Bijbel, bevatten verhalen over reptielen, ofwel de nephilim, de reuzen, de annunaki, die zich vergrijpen aan mensen en zo ‘hybride bloedlijnen’ vormen. Deze hybriden werden gezien als goden of halfgoden: machtigen van weleer.

Verspreiding van de bloedlijnen

In het Chinese Keizerrijk claimden de royals de troon, omdat ze afstamden van de slangengod. Deze bloedlijnen verspreidden zich vanuit de Oude Wereld via het Romeinse Rijk naar de aristocratieën van Noord-Europa.
De reptielen zijn afkomstig van een plek in de ruimte, die valt buiten het zichtbaar spectrum: datgene wat gezien kan worden door het menselijk oog.


De reptielen kwamen ongeveer 4000 jaar geleden naar de aarde, is Arizona geleerd.

Ze volgden de Ariërs, wier bloedlijn ze zuiver willen houden, omdat ze hun bloed nodig hebben. Ze zoeken naar Arische kenmerken, blonde, blauwe ogen, omdat ze de voorkeur geven aan het bloed van de Ariërs.
Ze geven er ook de voorkeur aan om Ariërs te impregneren met het sperma van het hoofd van de Illuminati, bekend als Pindar, ‘de koning van de wereld’.
De Illuminati achtervolgden de Ariërs over het hele universum.

Arizona werd geïdentificeerd als een zuivere bloedlijn, voordat ze werd geboren.

Ze werd aangesproken als ‘Moedergodin’, een van de slechts drie moedergodinnen die op aarde gelijktijdig waren toegestaan.
De Reptielen zelf hebben niet de noodzakelijke paranormale gaven, dus kiezen ze anderen uit de bloedlijn, om de gebeurtenissen met paranormale middelen te beheersen. Ze proberen gebeurtenissen te beheersen door te voorspellen wat er zal gebeuren, en het zo te controleren.
Om de ‘ouderen’ uit een andere dimensie op te roepen, om de rituelen uit een andere dimensie bij te wonen, is er iemand nodig met juist die paranormale kracht.
Deze ‘ouderen’ willen uit de vierde dimensie komen, maar kunnen dit niet, behalve tijdens rituelen. Christenen noemen het demonen. De zespuntige ster in een cirkel is een krachtig occult symbool; binnenin is een pentagram en een driehoek. Deze vormen voorkomen dat de ‘ouderen’ de persoon grijpen, die hen oproept.
Deze demonen vertellen belangrijke dingen tijdens het ritueel en geven enorme kracht aan de Illuminati. Ze willen eigenlijk niet meewerken, maar het moet wel. Ze willen uit die vierde dimensie, waarin ze zich bevinden: in de afgrond. De vierde dimensie is er een om bij weg te blijven.

Waarom zijn de rituelen gerelateerd aan de fasen van de maan?

Arizona vertelt: ook aan de zon. Ze gebruiken de druïde religie, en de Egyptologie religie. Ze noemen zichzelf druïdisch. Druïden waren verbonden met de cycli van de maan. Ze houden van rituelen.

Mensen werden vanaf hun geboorte ‘gefokt’ om rituele offers te brengen.

Het is heel gemakkelijk om een ​​kind niet te registreren als het geboren is. In derdewereldlanden worden kinderen ontvoerd, geterroriseerd en geestelijk gecontroleerd, soms gedrogeerd, en gebruikt als bloedoffers. Reptielen hebben hun bloed nodig, om hun menselijke vorm te behouden.

Elke maand van het jaar zijn er rituelen; Halloween is er één van.

Meestal meer dan één. Elke volle maan. De equinoxen. De zonnewendes. Beltane, en vele andere. 1 mei is het Beltane.
Halloween is de rituele gelegenheid voor ‘The Counsel of 13’ (De Raad van 13), drie nachten op rij.
Halloween is de aanbidding en eerbetoon aan satan, de duivel, met veel bloedvergieten en een aantal offers. De populariteit van Halloween is er om mensen ongevoelig te maken voor de verschrikkingen.
Christelijke feesten zijn onwetende voorstellingen van de satanische rituelen. Kerstmis is gerelateerd aan zonnewende, een satanische viering, het doden van de oude koning. De kerstboom is een fallisch symbool.


 

Geen opmerkingen: