7/28/2021

the Satanist pedophile Hanks geëxecuteerd

 Tom Hanks is the Satanist pedophile king of Hollywood, and he's been hiding it in plain sight only as of the last few years.


Tom Hanks - PEDO GATE / #PIZZAGATE

Een dodelijke injectie heeft Tom Hanks zijn leven beëindigd, deze beroemde Hollywood acteur is niet meer.

Iedereen kent hem als een aimabel mens en groot acteur. In werkelijkheid was hij zijn leven lang pedofiel en notoir kinderverkrachter.

Hij is op 12 juni 2021 in Milaan gearresteerd en overgevlogen naar de Amerikaanse basis Diego Garcia in de Indische Oceaan.

Op 23 juni had hij zijn grote dag voor het Militaire Tribunaal.

Op video’s was te zien hoe Hanks betrokken was bij adrenochrome feesten, bijeenkomsten waar de zogenaamde elite en Hollywood celebs samenkomen en zichzelf injecteren met een peperdure chemische verbinding die gemaakt is van geoxideerde adrenaline, die “geoogst” wordt uit doodsbang gemaakte en langdurig gemartelde kinderen en synthetische opiaten.
Degenen die deelnemen aan dit soort luciferiaanse rituelen geloven dat adrenochrome ziektes voorkomt, het leven verlengt en seksuele bekwaamheid verbetert.

Op een video was onder meer te zien hoe Hanks en zangeres Lady GaGa elkaar injecteerden, terwijl het geschreeuw was te horen van een kind wat niet te zien was. Het jammerende door merg en been gaande geluid van een kind in volslagen doodsangst.

De zaak van het leger was gebaseerd op 50 videoclips en 2.000 beelden, het Tribunaal had aan 4 gruwelijke videoclips genoeg en veroordeelde hem zonder enig dralen ter dood door injectie.

Tom Hanks werd er niet warm of koud van:

“Mijn dood verandert niets. Wij zijn overal….” Op de vraag of hij iets ter verdediging te zeggen had, toonde Hanks geen berouw voor al zijn gruwelijke misdaden en vertelde hij het tribunaal dat geslachtsverkeer tussen volwassenen en kinderen “heel natuurlijk” was en dat hij vol trots de NAMBLA steunde, de North American Man-Boy Love Association, een organisatie in de Verenigde Staten die opkomt voor pedofilie en pederastie.

De drie leden van het Tribunaal verzochten vol afgrijzen de doodstraf zo snel mogelijk te voltrekken.

 “Lady Gaga” samen met Hank in hun film  ,,Druk met een “adrenochrome party” 
Dee zogenaamde Lady zal snel aan de beurt zijn, als dit gerobotiseerdezielloze apparaat niet voordien de hand aan zichzelf slaat. 

Executie: 27 juni 2021


Inmiddels is ook bekend geworden dat de 88-jarige voormalig minister van Defensie van de VS Donald Rumsfeld op Diego Garcia zelfmoord heeft gepleegd. 

Zijn procedure voor het Tribunaal heeft 10 minuten geduurd, alvorens hij een gifcapsule kapotbeet en dood van zijn stoel viel. 

Zijn dood is in de media gebracht als een natuurlijke dood, hij was al 88 jaar. 

Spijtig dat hij niet heeft kunnen uitleggen hoe hij in opdracht van Nixon samen met Stanley Kubrick in de studio de maanlandingen in elkaar heeft geflanst….

Ja, dat was Donald Rumsfeld.

Er zullen nog zeer velen volgen. Hollywood kan worden afgefikt.


Geen opmerkingen: