7/29/2021

De geheime brief van H. de Jong

Als er in de Tweede Kamer iets gebeurt wat niet in het script staat, dan slaat de paniek toe.  En dan zie je dat Hugo de Jonge niet echt stressbestendig is en compleet door de mand valt.


Als jij Minister van Coronazaken was in dit land en je had het beste voor met de bevolking, dan zou je ook echt alles willen onderzoeken.

Alle informatie die beschikbaar komt of zaken die zouden kunnen leiden tot een snel herstel van het land of dingen/informatie die juist die burger zouden kunnen beschermen,  zou je dat met beide handen aangrijpen. Je zou niet denken in vakjes, want het is een ongewone situatie waarin het land zich bevindt en dus kijk je nu ook naar dingen waar je misschien normaal gesproken niet naar zou kijken.

Daarnaast weet je dondersgoed dat het gebruikte vaccin gevaarlijk kan zijn, want het zijn en blijven niet volledig geteste en daardoor experimentele vaccins. 

Maar deze  gewetenloze psychopaat Hugo de Jong  niet.

 Want hij weet dat het vaccin  gevaarlijk  zelfs dodelijk is voor mensen.

 
hugo en de vaccins
Je hebt dat als Minister ook onderkend en daarom heb je in november vorig jaar een brief naar de Tweede Kamer gestuurd, waarin je aangeeft dat er een risico bestaat aangaande deze vaccins en daardoor kan je ook geen keiharde veiligheidsgaranties geven.

Er komt steeds meer informatie naar buiten over vaccinatieschade, sterfgevallen door vaccinaties en de corrupte overheid!

De verwachting van onderzoekers is dat gevaccineerden (jong en oud) binnen nu en 3 jaar helaas massaal zullen sterven!






Geen opmerkingen: