7/31/2021

Med Beds de toekomstige snelle genezing

 Stel je de meest fantastische methoden voor om het menselijk lichaam te genezen die decennia lang werden onderdrukt door het Militair-Industrieel Complex, de politiek van de DeepState Washington DC en van vele wereldregeringsinstanties.

  

Healing Technology of the SSP and Science of Manifestation

   Medical Beds (ziekenhuis bedden)  zijn geen Med Beds 

De technieken zijn 70 jaar lang onthouden aan het menselijk ras en worden straks bekend gemaakt en vrijgegeven als een schatkamer van oude geavanceerde technologieën; lang geleden achtergelaten door buitenaardse rassen op aarde. 

Onze huidige levenswijze zal binnen 10 jaar verdwijnen en de manier hoe we leven in de toekomst zal 180 graden verschillen van wat we nu als 'normaal' achten!
Door de onderdrukking van meer dan 5000 (!) uitvindingen en technologieën heeft de elite deze bronnen en kennis berooft en onthouden aan de mensheid.

Meerdere Klokkenluiders komen nu naar voren om deze inlichtingen en informatie aan het publiek bekend te maken en er wordt beloofd dat alles nog tijdens ons leven zal worden geopenbaard. 

Klokkenluider Jared Rand, redacteur van "Stillness in the Storm", is één van de laatste ingewijden in de geheime wereld die nu naar buiten treedt.
Hij vertelt over zeer geavanceerde ruimte technologieën zoals tachyon helingskamers, portaal technologie, regeneratie bedden, reproductie apparaten en verjongingskuren. 

Nieuwe medische uitvindingen die niet van deze wereld zijn.
Er is apparatuur waarbij het mogelijk is om geamputeerde of kapotte/versleten ledematen terug te laten groeien en ziekten te genezen.
Er zijn machines die de atomen en cellen in het lichaam verjongen en het verouderingsproces omkeren
Er zijn enorme patenten en uitvindingen om elke ziekte die de mens kent te genezen.

 


Dit AI-Computer (Artificial Intelligence-kunstmatige intelligentie) programma kan genezing in het lichaam tot stand brengen, het lichaam systemisch vernieuwen door middel van een pijnloos atomiseringsproces.
Een proces waarbij niet het geheugen, de wijsheid, kennis, kwaliteiten, enz. worden aangetast en waarbij de patiënt, die in het med-bed ligt, in een diepe slaap valt. 

Het is moeilijk ons te verplaatsen in een concept waar science fiction-achtige technieken ontbrekende lichaamsdelen laten terug groeien of een complete verjonging bewerkstelligen.

De apparaten zullen niet worden gebruikt in de huidige allopathische ziekenhuizen, ziekenhuizen die gericht zijn op het onderdrukken van symptomen in plaats van dat ze mensen genezen, maar in speciale klinieken. 

Wanneer de patenten van deze apparatuur wordt vrijgegeven zullen ze worden beschermd tegen de hebzucht van de farmaceutische- en ziekteindustrie en vooral tegen het politieke ego-establishment.
Deze voortwoekerende kankers zijn geïnfiltreerd in vrijwel elke arena van onze dagelijks leven.
De apparaten vervangen niet de gezondheidszorg maar vormen een waardevolle aanvulling; ook omdat er nog vele octrooien worden vrijgegeven die op hun beurt weer een aanvulling gaan zijn op Med Beds.

Het therapie-bed elimineert ook ongewenst onderdrukt geheugen.  
Het zal vele slachtoffers ondersteunen en genezen, die mentaal en emotioneel leed hebben doorstaan. Patiënten met PTSS en traumatische herinneringen zullen baat hebben bij het gebruik van dit Med-Bed omdat het de verbinding tussen hart en ziel geneest en ongelijkheid oplost. Deze procedures worden pijnvrij uitgevoerd.

 

Sommige van de allereerste mensen die genezingssessies ontvangen zijn degenen die lijden aan de meest pijnlijke en ernstige aandoeningen. Uiteindelijk, na verloop van tijd, is het zeer waarschijnlijk dat zelfs  ieder huishouden zijn eigen apparaten zal hebben.  

Een aantal van deze Med-Beds zijn aangekomen in Drachten in Nederland en worden alvast geïnstalleerd. 

 The big awakening  :MED Beds Arrived Netherlands (Drachten)

 


Geen opmerkingen: