7/28/2021

Het schoolmeestertje is gedagvaard..Dansen met Janssen fataal?

Wij de Ouders gaat over tot dagvaarding Hugo de Jonge

 
BESTE ouders,

Hugo de Jonge zal zorgen voor prikbussen bij scholen. En wordt er niet genoeg geprikt bij kinderen dan past hij mogelijk de nepwet aan. 
Slechts toegang voor geprikte kinderen.’’

 

Het gepikeerde schoolmeestertje is gedagvaard . Dansen met Janssen fataal?  Zou zeer terecht zijn.

Totalitaire regimes staan altijd zeer argwanend of zelfs ronduit vijandig tegenover humor.
Ironie, spot en de lach zijn immers zeer effectieve wapens om een hypocriete ideologie door te prikken
 

 

Na de aansprakelijkstelling van de overheid en demissionair minister Hugo de Jonge persoonlijk door stichting Wij de Ouders, volgt nu ook een dagvaarding. 

Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de gevolgen van de coronamaatregelen voor kinderen, verwijt Hugo de Jonge dat hij via onjuiste, misleidende informatie de Nederlandse kinderen aanspoort om zich tegen COVID-19 te laten ‘vaccineren’.
Wij de Ouders is van mening dat hij zijn propagandacampagnes moet staken en de ouders en kinderen van Nederland eerlijk en volledig moet informeren.

Kwalijke uitspraken

In een tv-interview dat Hugo de Jonge gaf op 24 juni jl. stelde hij dat het COVID-19 ‘vaccin’ volkomen veilig en effectief zou zijn. “Dat weten wij” voegde hij letterlijk eraan toe. Ook zouden de kinderen door de injectie beter beschermd zijn tegen een vierde golf in het najaar.

Volgens Ed Kortekaas, voorzitter van Stichting Wij de Ouders, zijn dergelijke uitspraken kwalijk. 

“Door te stellen dat het veilig en effectief is, worden zowel kinderen als hun ouders op het verkeerde been gezet” stelt hij. 

“Op de website van het Lareb zijn er al 448 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech, het mRNA-vaccin dat ook aan jongeren wordt aangeboden.
Daarbij zijn er 1.287 meldingen met ernstige bijwerkingen. Over de lange termijn effecten kan nog niemand iets zeggen, aangezien de mRNA-technologie niet eerder is toegepast, het is een medisch experiment. 

Van het BioNTech/Pfizer vaccin is inmiddels bekend dat het een ontsteking van de hartspier kan veroorzaken. Waarom zou je in hemelsnaam dit risico willen nemen voor kinderen waarvoor het virus zelf vrijwel ongevaarlijk is?” vraagt Kortekaas zich af.

Lees verder: Geen open en eerlijke informatie Wij de Ouders

 

                     BPOC2020
 
 
Ook vandaag weer meldingen van reanimatie, overlijden en ernstige gezondheidsklachten na 'vaccinatie'. We hebben vele honderden van dit soort meldingen. De BPOC2020 bereid een gang naar de rechter voor om het 'vaccineren' onmiddellijk te stoppen. #Vaccinatie Schade #bpoc2020
 
Elke vorm van uitsluiting is fascisme
 
'Vaccinatie-discriminatie' neemt toe, ook onder kinderen! Ongevaccineederde kinderen worden uitgesloten van activiteiten op school, en het ministerie van onderwijs laat het toe. 
We voegen dit bij de aanklacht bij het Internationaal Strafhof. #bpoc2020
 
 

 

Geen opmerkingen: