1/25/2020

Weldone China! Most of China's the sewer 'gutter oil' winds up in cheap restaurants and....

'Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood.'


Het grootste deel uit de 'the sewer  de goot-olie' van China komt

terecht in goedkope restaurants en bij straatvoedselverkopers.

 56 million people are now under lockdown as China increases its restrictions to stop the coronavirus outbreak from spreading and public transport has been closed across 18 cities met  inmiddels 41 doden

Here we go.: en maar lekker klooien met virussen, SARS was maar een eerste probeersel.
om het China volk uit te dunnen. 
en .....
Misschien is dat snel bouw ziekenhuis een coverup voor een massa begraafplaats. 
Want bij SARS (2002-2003) bleef de dodenteller steken op 775 bij ruim 8000 besmettingen. 
Echter de maatregelen die toen werden getroffen om verspreiding te voorkomen waren veel minder drastisch dan nu het geval is.
 Het aantal doden gaat in dit tempo wel meer zijn dan SARS.

Kongo had en heeft Ebola maar dat gaat niet zo hard. 
Arabië had SARS
China nu Corona,
we wachten op India.


Het treft voornamelijk Chinezen omdat het daar ontstaan is.
Je mag je afvragen of daar wel goed onderzoek naar gedaan wordt, want als veel besmette mensen het niet van een ander maar van voedsel hebben dan is het nog een graadje erger dan verwacht. 
Gebrek aan hygiëne, zo is dat Pandemonium ontstaan.
Mensen die eraan overlijden zijn vooral ouderen of mensen met een slechte gezondheid.

Ook heeft men in de eerste weken gewoon steken laten vallen (journalisten die over de ziekte berichtten werden gearresteerd, schijnt het) welnu  de overheden suggereren nu :
dat ze alles volledig onder controle heeft.  
met hun laboratorium uit de hoogste gevaarklasse in Wuan
 -
Dat wordt een kolossale antivirus-prikactie. En vergeet niet dat de Chinese overheid het internetverkeer streng reguleert.

 
The woman goes directly to a manhole cover, opens the sewer and hauls out of putrid faith waste, in broad daylight and these are  government controlled food safety standards. Most of China's 'gutter oil' winds up in cheap restaurants and among street food vendors.  


 
China's dirty secrets
 Inside an Illegal Slaughterhouse 


   Toxic Soil  


  Soured on Soy Milk 

Zolang ze nog soep gemaakt van geïnfecteerde vleermuizen slurpten, en daarnaast nog half rauwe honden, katten, ratten, slangen, spinnen, maden, vogelslijm, schorpioenen en hagedissen vreten gaat het ze nog goed.
HIV komt waarschijnlijk van chimpansees, het virus muteerde in die apen, waardoor het ook in mensen overleefde. Eerste slachtoffer in Kinshasa, de hoofdstad van Kongo. SARS wordt door de WHO toegeschreven aan vleermuizen.
SARS is sinds 2003 vier keer opgedoken, waarvan drie keer door een foutje in een lab.

Het virus is 'airborne' zoals dat heet en dan gaat besmetting zeer snel. Iemand hoeft maar in een open ruimte te hoesten en zeer veel mensen zijn besmet. Vorige week was dit virus nog alleen in China, nu is het in de VS

China heeft inmiddels tien steden onder quarantaine geplaatst.President Xi van China geeft aan dat de verspreiding van het virus aan het versnellen is.
Een arts die 18 januari werd overgeplaatst om de ramp te bestrijden, is vandaag op zijn werk overleden.

Wuhan ligt nu onder quarantaine. De VS heeft haar diplomaten opgedragen te evacueren. En Chinesen vliegen de hele wereld rond.

Het makkelijkste is om de luchtvaart direct stil te leggen. Dan gaat de verspreiding veel langzamer zeker richting andere werelddelen. Maar de luchtvaart vliegt liever door. 
Dat zie je ook bij oorlogssituaties. Dat ze eigen personeel in gevaar brengen nemen ze ook op de koop toe.

De WHO heeft in mei 2020 weer de jaarvergadering dus traditioneel is er daarvoor altijd even een virus/bio uitbraak om te budgetten weer veilig te stellen. ZIKA, SARS, Ebola, H5N1, H5N2 en nu weer het Corona virus . Netzo als  een klungel die destijds voor half miljard aan griepvaccins wegpiste die niet gewenst waren, indien ze ingezet zouden worden, ene Ab Klink.  Combineer ‘overbevolking’ met ‘globalisering’ en je hebt het perfecte recept voor disaster.

Recept gestoofde vleermuis:
Wrijf de pasta-ingrediënten tot een kruidenpasta.
Maak de vleermuis schoon, snijd de vleugels er af en snijd vleugels en vlees in stukjes.
Knip het bovenste deel van de serehstengels, kneus en knoopde stengels.
Verhit de olie in een wadjan en fruit sereh en daun pandan 1 minuut. Kruidenpasta erbij en nog 3 minuten fruiten.
Doe de vleermuis en het bosje kemangi erbij en roerbak alles 3 minuten. Water erbij en zout naar smaak. Stoof dit alles ongeveer 15 minuten tot het vlees zacht is. Voeg de santen toe en stoof alles nog zo'n 10 minuten.
Verwijder voor het serveren het bosje kemangi.
Schijnbaar Lekker bij de rijst.

-
Voorlopig maar even niets kopen en bestellen.


Geen opmerkingen: