3/19/2019

MORGEN BIJLTJESDAG!! In totaal zouden er vier ISIS schutters zijn!!

Peilingen wijzen op enorm TERECHT verlies voor VVD, D66 en CDA - met hun leugens over  de zogenaamde veiligheid van Nederland pijnlijk aan het daglicht na aanslag Utrecht en recente onthullingen politie.

3 doden en 5 gewonden bij terreuraanslag tram Utrecht, ‘schutter riep Allahu Akbar’
Daders mogelijk zelfs al schietend door de stad heen !!
Turk Gökman Tanis, die enkele jaren geleden werd gearresteerd vanwege banden met IS.
 
Gökman Tanis is inmiddels gelukkig aangehouden. 

De 37 jarige Turk zou mogelijk wraak hebben genomen op iemand uit zijn (voormalige) schoonfamilie. 

Hij wordt neergezet als een onstabiele man met, u raadt het al, psychische problemen, die al meerdere keren voor de rechter stond, afgelopen week nog wegens een verkrachting. 

Getuigenverklaringen dat hij Allahu Akbar riep, en van een Turkse winkelier die hem kende ,  dat hij een radicale moslim was die in Tsjetsjenië bij een terreurgroep was aangesloten, worden niet genoemd of zijn weer offline gehaald. 

Update 16.24: Volgens getuigen riep de schutter ‘Allahu Akbar’ alvorens het vuur te openen in de tram. 
Een passagier die riep Marokkaan te zijn werd met rust gelaten, aldus het Parool (dat dit bericht inmiddels weer van zijn website heeft verwijderd - 17.40 uur)
We zijn benieuwd wie van de gevestigde orde als eerste benadrukt dat het allemaal niets met de islam te maken heeft.

Update 15.25: Inmiddels is duidelijk dat er minimaal 3 doden en 9 gewonden zijn gevallen bij de terreuraanslag op de tram in Utrecht. Volgens een Turkse winkelier heeft de vermoedelijke dader Gökman Tanis in Tsjetsjenië voor radicale islamitische terroristen gevochten. Ook zou hij enkele jaren geleden in Nederland zijn gearresteerd in verband met IS, maar gewoon weer zijn vrijgelaten.

Update 14.25: De politie vraagt iedereen uit te kijken naar de 37 jarige Turk Gökman Tanis, maar benadrukt hem niet persoonlijk te benaderen.

Update 13.49: De politie bericht dat er op meerdere plaatsen in Utrecht schoten zijn gemeld, wat lijkt te bevestigen dat de daders al schietend door de stad gaan. 
Alle moskeeën in de stad werden met het oog op de recente aanslag in Christchurch uit voorzorg gesloten en krijgen extra bewaking.

De politie heeft zojuist bevestigd dat er minimaal een dode is gevallen bij een ‘vermoedelijke’ terreuraanslag in Utrecht. 

In een tram stond een niet nader geïdentificeerde man op en begon op passagiers te schieten. In totaal zouden er vier schutters zijn waar de politie met onder meer helikopters naar op zoek is. Een onbekend aantal mensen is gewond geraakt.

Een vrouw zou bij een tramhalte door vier kogels zijn getroffen en zijn overleden, zo berichten getuigen en een verslaggever ter plekke. 

De NOS berichtte dat de politie ook op zoek is naar een ,,GESTOLEN,, rode Renault Clio, die na de dodelijke schoten snel zou zijn weggereden. 

De leiders van alle politieke partijen spraken hun afschuw uit, en schorten hun verkiezingscampagne vandaag op. 

‘Waar gaat het heen met dit land?’ is de teneur van de meeste commentaren op veel websites.
 
   De premier en zijn schaduwpremier? Zeker als we naar het extremistische klimaat- en energiebeleid van Ruttes derde kabinet kijken lijkt dit geen vergezochte bewering meer.
 
En de kartel  politici reageren natuurlijk weer, zoals het hoort: 'geschokt'. 
Het aantal > leugenachtige <'schokken' zo in de loop van hun carrière te moeten verwerken is haast onmenselijk te noemen. Stem ze weg de graaiers, leugenaars en bedriegers.

 

MAAR EEN DEBAT OVER DE MOORDENAARS  KREEG GEEN STEUN!!!!
Weerzinwekkend!
Het motief van dit Kartelcrapuul laat slachtoffers en nabestaanden steenkoud, zij hebben recht op gerechtigheid.


TERWIJL ISIS juicht om Utrecht-killer Gökmen Tanis en steunt hem met propaganda: ‘Wij staan achter je!’

In een  artikel kun je lezen dat ‘bij een FvD vertrokken lid die vorig jaar de media haalde zijn  pijlen richt op VVD en Rutte’ over twee nieuwe websites waarmee het voormalige FvD lid R. van Gemert de kiezers wil confronteren met wat hij ‘de fouten van VVD en Rutte’ noemt, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen in de komende jaren op de PVV of het FvD zullen stemmen en de VVD daardoor terugkeert van haar almaar linkser wordende koers. 
Van Gemerts regelmatig aangevulde websites werden in enkele weken tijd al duizenden keren bezocht.

 
UPDATE: Video! Frans Timmermans koppelt gedachtengoed van #Baudet aan aanslag #Christchurch. Tijdens de aftrap van de PvdA 'Hackaton voor de 99%' ging de EU commissaris los op "die idioot" Baudet die volgens hem een inspiratiebron kan zijn voor 'mensen die niet goed sporen'. #Verkiezingen2019 

‘63% Nederlanders zegt: deze Islam past niet bij ons land’

PVV-voorman Geert Wilders hangt de vlag buiten, want na jarenlang campagne voeren tegen de islam lijkt hij Nederland langzaam zijn kant op te krijgen. Op heel het land nu massaal op de PVV gaat stemmen valt te betwijfelen, maar er begint zich een consensus te vormen dat de islamitsche en de Nederlandse cultuur niet met elkaar te vereenzelvigen zijn. 
Wilders liet het peilen door Maurice de Hond, en vond cijfers die bij links ongetwijfeld zullen inslaan als een bom.
  

MORGEN IS EINDELIJK BIJLTJES DAG

StemZeWeg

EN: 
En als de Kartel regeringspartijen morgen niet massaal verliezen, zijn er twee mogelijkheden:  
a/ Of de Nederlandse kiezer is  gehersenspoeld
b/ of er is gefraudeerd bij het tellen der stemmen.

 Berichtdelen van  Xandernieuws.nl

Geen opmerkingen: