6/30/2024

Olie wordt op natuurlijke wijze geproduceerd in de aarde:

Op een dag zullen we allemaal leren dat olie niet wordt gemaakt van dinosaurus fossielen. 

Het wordt op natuurlijke wijze geproduceerd in de aarde, net als het bloed in ons lichaam.

Het is een hernieuwbare bron die nooit op kan raken.

De elite gebruikt de schaarstetactiek om ze te promoten als "fossiele" brandstof, omdat het zogenaamd fossiele brandstoffen zijn, wat betekent dat het op zal raken, waardoor de prijzen hoog blijven. In feite is er bijna net zoveel ondergrondse olie als water hier op aarde.


Verkiezingsfraude 2020, waar de stemorganisatie:

 “Tijdens de verkiezingen van 2020 werden 4,8 MILJOEN stembiljetten verhandeld. In elke Swing State waar True the Vote naar heeft gekeken, werd 7% van de stembiljetten verhandeld. “Het is een georganiseerde misdaad die tegen Amerikanen is gepleegd.”


Za. 29 juni 2024: Alvin Bragg, officier van justitie in New York County, gearresteerd door het Amerikaanse leger wegens verraad en verkiezingsfraude. Bragg heeft Trump beschuldigd van 34 valse aanklachten: https://rumble.com/v54ku7z-alvin-bragg-arrested-by-us-military.html

Zat. 29 juni 2024: Nvidia onthult Blackwell B200 GPU, de 'krachtigste chip ter wereld' voor AI. Blackwell is een revolutionaire GPU die meer vertegenwoordigt dan alleen een verbetering, maar eerder een significante sprong richting AI super learning. Deze chip stelt AI-modellen in staat om te leren en zich aan te passen met ongeëvenaarde snelheden, met snelheden die 10-100 keer sneller zijn dan zijn voorgangers.

Globalistische ontvolkingsagenda 2030:
Klanten van McDonald's wijzen nep-vlees af: 

 "Het was op geen van beide markten succesvol", zei Joe Erlinger, president van McDonald's in de VS, tijdens het Wall Street Journal Global Food Forum in Chicago op woensdag.
 https://greatgameindia.com/mcdonalds-admits-customers-reject-fake-meat-burgers/

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: