6/27/2024

De laatste strijd over de hele planeet:

 “De wereld zal de komende weken veranderen en beven! Ik zeg je vandaag: wees niet bang. Alle bezittingen zijn aanwezig.

De waarheid is dat het licht de duisternis verslaat.

Biden wordt afgezet. Trump Q-regels. Ik ben in leven. Ze is in leven. Hij leeft. We bevinden ons in een stille oorlog, een laatste strijd over de hele planeet. Het kost tijd, wees geduldig.” …De 17e brief (JFK Jr.) op Telegram woensdag. 26 juni 2024 : https://t.me/The_17_Letter_Q

wo. 26 juni 2024: BQQQM~SCARE EVENT!!! Het Red Sky-evenement: Cheyenne Mountain en militaire operaties – Black-outs, cyberaanvallen en het bijna-dood-beschavingsevenement – ​​American Media Group (amg-news.com)

We staan ​​aan de vooravond van een acht jaar durende storm, een periode van intense onrust en transformatie. Deze storm gaat niet alleen over vernietiging, maar ook over het blootleggen van de diepgewortelde corruptie binnen de mondiale elite.

wo. 26 juni 2024 De ongerealiseerde verliezen van de Amerikaanse banken bedragen $525 miljard. Dit is bijna zeven keer groter dan de grote financiële crisis van 2008. De ongerealiseerde verliezen overtreffen de totale reserves van Amerika's grootste banken. Bovendien heeft de FDIC niet genoeg geld om bankdeposito's te dekken.

wo. 26 juni 2024: Is het allemaal een opzetje? Trump-debatval: gearresteerd zodra hij het podium afloopt!? | Politiek | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

wo. 26 juni 2024 BREAKING: Bidens ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft toe dat grote vervanging reëel is: “Ze willen de demografie van de Verenigde Staten veranderen. Traditionele, standaard Amerikanen zijn geen linksen. Latijns-Amerikanen zijn allemaal links. Dit is alleen maar om te proberen de demografie [van de Verenigde Staten] te veranderen. Ik wou dat mensen wisten dat we dagelijks criminelen binnenlaten in de Verenigde Staten.” …
Amerikaanse consulaire officier

wo. 26 juni 2024: BQQQM! Wat is het DEVOLUTIEPLAN?
Het onthullen van de waarheid achter de militaire operaties van de Witte Hoeden! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)

wo. 26 juni 2024: De illusie van de Derde Wereldoorlog: een diepere duik in de mondiale militaire dynamiek en verborgen agenda’s – Het echte oorlogsscenario en militaire beoordelingen – American Media Group (amg-news.com)


dinsdag. 25 juni 2024: DRINGEND! MILITAIRE INTEL: Witte Hoeden plannen een enorme stap die de wereld een rode pil zal geven met een snelle, grootschalige operatie. . .
Vertrouw op het Plan! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: