6/30/2024

Benjamin Fulford-rapport:

De FAKE BODY DOUBLE van Julian Assange werd in 2020 vermoord in de gevangenis van Londen en een andere Body Double werd bijgezet.

Waarom?

CIA-directeur Pompeo zei dat hij Assange wilde vermoorden. Nieuwsberichten dat de Amerikaanse regering een plan had om Assange te vermoorden, waren trending.

De CIA ging achter Assange aan en doodde de dubbelganger in 2020. Vervolgens werd er nog een dubbelganger van Assange geplaatst door White Hats (goede millitair,  zij waren de CIA/Deep State aan het trollen).

Assange werd de hele tijd in beschermende hechtenis genomen.

Het ECHTE verhaal is dat TRUMP (w/world Associates) betaald heeft voor de verdediging van Assange.Trump heeft ook persoonlijk geld overgemaakt… Dit alles ZAL te zijner tijd via een papieren spoor naar buiten komen.

Twee maanden geleden ontvingen de White Hats van de militaire inlichtingendienst de Assange Kill Switch en ondernamen stappen om hem te bevrijden.
NU hebben de White Hats/militairen VOLLEDIGE controle over de servers, software en de Assange Internet KILLSWITCH-programma's en hebben ze alle onderzoeken afgerond en aanklachten verzegeld die verband houden met ALLE INFORMATIE DIE WIKI LEAKS HAD OPGESLAGEN IN KILLSWITCH-OPERATIES.

Er is nu grote paniek bij het Pentagon, CIA Deep State Military Intelligence en Washington DC ELITES terwijl plots ook nog de echte ASSANGE weer opduikt.

Ze weten dat het geen zin meer heeft om hem nu te doden, omdat het leger alle data, servers en KILLSWITCH KEYS heeft.

Er heerst echte paniek bij de corrupte Three Letter Agencies in Washington D.C. en bij de militaire leiders van de Deep State, nu de KILLSWITCH de sleutels in handen heeft tot de echte gebeurtenissen van 9/11, documenten, e-mails en telefoontjes die Bush, Cheney, Clinton, CIA Darpa en de gebeurtenissen van 9/11 in verband brengen.

Trump zei ook dat hij Anthony Weiner wilde ontmaskeren .
Dit alles in verband met ASSANGE EN MILITAIRE OPERATIES. Daarom is er complete paniek in Hollywood en de top van de muziekindustrie.
CHEYENNE MOUNTAIN is erg druk met USSF en de ASSANGE KILLSWITCH KEYS.

Tegelijkertijd heeft het Amerikaanse leger Mexicaanse staatsburgers ontvangen voor noodtraining in de bergen van Colorado.

Grote ondergrondse bunkers nabij de berg Cheyenne. De reden dat de Witte Hoeden in het geheim duizenden Mexicaanse staatsburgers trainen voor oorlog en strijd is omdat ze in ondergrondse magneettreinen naar Mexico worden teruggestuurd.
Er heerst paniek in delen van de Patriot-gemeenschappen dat de berg CHEYENNE is overgenomen door kartels en Mexicanen.
Dit is verre van de waarheid.

De ECHTE WAARHEID is dat de Witte Hoeden tienduizenden Mexicanen trainen voor een revolutie om de Mexicaanse regering, die al meer dan een halve eeuw onder controle staat van de CIA, omver te werpen.

Geen opmerkingen: