6/21/2024

Jun. 20, 2024 GTB 1141.:

Jun. 20, 2024

GTB 1141.

WAARVOOR WAS DE GEHEIME DIENST...?????


Welnu, origineel is deze dienst voor het volk tot leven gewekt, om ,in tijd van spanning tussen de landen, uit te vogelen in hoeverre het andere volk of staat agressief zou kunnen worden.
Kortom, dat wij als volk op tijd in de gaten kregen of de ander ons kwaad zou kunnen doen.

MAAR WAARTOE IS HET VERWORDEN. ,,,??????
UITEINDELIJK IS HET VERWORDEN TOT EEN INSTRUMENT IN HANDEN VAN DE OVERHEID, OM DIE TE BESCHERMEN TEGEN HET VOLK.

Dat heet; op tijd tegenstanders van de regering uit de weg te ruimen om een zeer geraffineerde manier....( zie de 12 uur durende video’s van Kay Briggs, usa.- de killerteams van de staat)

Het krijgen van een ongeluk, het ondergaan van een foutje in het ziekenhuis, plotseling ziek worden etc of zelfs blunt het uit de weg ruimen ; zie mevrouw Borst, zie meneer Theo van Gogh, zie meneer Pim Fortuyn en vele zogenaamd onbekende , maar gevaarlijke , tegenstanders van de Staat, lees regering, lees president of lees prime Minister.

De geheime dienst is verworden tot een moord machine, die opdrachten in de nacht uitvoert van de politieke Leiders van het Land. Derhalve zijn de leiders van die organisaties hoofdelijk aansprakelijk voor die ellende en moorden, alhoewel zij volledig dekking hebben van de staat. ( immuniteit)
Het zijn gewoon moordenaars in dienst van de staat. Meestal

Zijn deze lieden zelf afpersbaar, anders zitten zij niet op die plaatsen of / en het zij vaak psychopaten, zij missen het menselijk gevoel.
Dus DEZE INSTELLINGEN, DIE WAKEN OVER DE “POLITIEKE GEZONDHEID”, van presidenten ministers, moeten afgeschaft worden. Zij passen niet meer bij een ontwikkelde bevolking.

Men probeerd daarom dan ook die bevolkingen onwetend te houden en dom.
Zo is ons onderwijs nog niet de helft meer van wat het 60 jaar geleden was., dit qua intelligentie vorming.
Men maakt steeds meer de informatie over de wereld minder en minder.....

En men manipuleerd de verkiezingen al minstens 60 tot 70 jaren.
, wat op zich al een schoften streek is.
En dat is de kliek, die dan op de kardinale plaatsen gezet worden om het volk te misleiden en dom te houden.

Het enige wat nou veranderd is, is dat Widers een moordenaar op de PM stoel wil zetten, dat de emigratie zogenaamd stopt, en dat de rest van het verworden zooitje weer gewoon doorgaat.

MAAR WIJ DOEN NIET MEER MEE, GEEN VERDERE BELASTINGEN MEER, GEEN EXPERIMENTELE SPUITEN MEER, GEEN OORLOGJE, GEEN ANTI PUTIN, EN GEEN VAZAL STAAT MEER VAN DE AMERIKANEN.

Jullie, smeerlappen, hebben geen enkele staatsrechtelijke basis om te bestaan.
Wij doen daarom geen AAN. GIFT. EN meer. Wij stoppen met de GIFTEN, DIE MISBRUIKT WORDEN..
.
GTB

Geen opmerkingen: