6/30/2024

Judy Note: Hé, luister: raak onze kinderen niet aan!:

Judy Note: Hé, pedocriminelen, vrijmetselaars, staatsrechters, openbare aanklagers, satanisten, bankiers, advocaten, malafide politici en zogenaamde joden, luister: raak onze kinderen niet aan.

 Jouw tijd is nu. 

Geniet van een blik op slechts een klein deel van onze "Earth Alliance Defense War Mil Ops" onder ons commando. Deze grootste ooit bevolen militaire oorlogsmachine komt nu voor jullie, de Satanic Minions, fascisten en schurken.

Nu ruimt ons leger jullie allemaal op, level 2 en 3 hebben we jullie getagd, jullie kunnen niet meer ontsnappen aan ons Licht.

Wij zijn de Beschermers van de Mensheid en ons Licht Vernietigt de duisternis van het kwaad en verraad. Altijd
.
Met vriendelijke groet , John, JFK en Diana Kennedy Kahlooni Verenigde Staten Republiek https://rumble.com/v53yka6-anyone-touching-our-children-of-god-gets-obliterated-by-our-light-noprisone.html

 
De White Hats trainden tienduizenden Mexicanen in de buurt van het White Hat-hoofdkwartier in Cheyenne Mountain voor een revolutie om de Mexicaanse regering omver te werpen. De Mexicaanse regering wordt al meer dan een halve eeuw gecontroleerd door CIA-drugs-, wapen- en mensenhandelsoperaties.

Het Wereldgerechtshof was bezig met het finaliseren van de wettigheid van het gewoonterecht dat geïmplementeerd zou moeten worden in alle soevereine landen die deelnemen aan de Global Valuta Reset.
“Er werd verwacht dat Trump ergens tussen maandag zou terugkeren. 1 juli en vr. 5 juli. We weten dat SCOTUS al een besluit heeft genomen over de kiezersfraude in 2020 en een positieve aankondiging daarvan zou op elk moment naar buiten moeten komen – wat de regering-Biden en het hele Congres zou ontbinden.” …De 17e brief (JFK Jr.) op Telegram Sat. 29 juni 2024

DE GRENS IS NIET VEILIG: MILJOENEN dodelijke Fentanyl-doses zijn de VS binnengestroomd. 90 mensen op de Terror Watch List werden dit jaar betrapt bij het oversteken van de zuidelijke grens. Meer dan 400 migranten werden binnengesmokkeld door een aan ISIS gelieerde groep. President Trump ZAL de grens beveiligen.
Zat. 29 juni 2024: De uitvoerende macht = leger en president – American Media Group (amg-news.com)

Zat. 29 juni 2024: Bommenwerperrapport! Judy Byington: Derde Wereldoorlog bereikt DEFCON 1! Vogeldemie valse vlag! Bankruns dreigend. – American Media Group (amg-news.com)

De aarde is een levend organisme en diep van binnen produceert zij een onbeperkte hoeveelheid van haar eigen water en olie.

De vrijlating van Julian Assange vóór het presidentiële debat vormde de aanleiding voor het Amerikaanse Hooggerechtshof om snel in te grijpen tegen de uitspraak van het ministerie van Justitie over de politieke gevangenen van 6 januari.
Daarmee werden honderden politieke gevangenen vrijgelaten en werd een onrechtvaardig RECHTSSYSTEEM blootgelegd.

Vrijdag 28 juni 2024 Bankencrisis: HSBC, Lloyds Bank, Nationwide, Virgin en Barclays bank-apps liggen UIT DE LUCHT omdat duizenden klanten te maken hebben met storingen.

Dat Rusland of wie dan ook ons ​​zal aanvallen is complete onzi
Het verhoogde dreigingsniveau dient alleen om bepaalde stappen die voor ons liggen te rechtvaardigen en wij die zouden accepteren.
Er zal geen wereldoorlog meer zijn.
Een wereldoorlog kan alleen al omwille van financiële en materiële redenen niet worden gevoerd.


Za. 29 juni 2024: Judy Byington, niet geredigeerd: Trump zegt “schaakmat”! Derde Wereldoorlog bereikt DEFCON 1! Vogelplandemie Valse vlag! Bankrun dreigt! Speciaal Intel-rapport 29-06-24 (video) | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

 

 

 

Geen opmerkingen: