6/05/2024

Jun. 5, 2024 GTB 1135:

Jun. 5, 2024
GTB 1135

LATEN WIJ EERLIJK ZIJN. DENKT U WERKELIJK DAT HET TOELATEN VAN VLUCHTELINGEN DOOR ONZE REGERING PLOTSELING EEN MENSLIEVENDE DAAD IS ???


Denkt U dat werkelijk...?... Denkt U werkelijk, dat onze regering plotseling menslievend is ingesteld, DENKT U DAT WERKELIJK...???

Denk aan Groningen, denk aan de toeslagen affaire, denk aan al die doofpotten, denk aan het wegmoffelen van pedofielen.....
Denk aan het weigeren van de overheid om klare wijn in te schenken m.b.t. de dode kinderen???? En diegenen, die nog leven.....????

Kom nou toch, denkt nu eens na. Start het bottom denken.
Kijk, ik ben menslievend , maar ik zou mij niet kunnen voorstellen, om 20 gezinnen te helpen als ik maar 2 gezinnen kan voeden en onderbrengen.
En dan geven zij deze mensen ook nog voorrang op hun eigen burgers, daarmede bewust onrust en ontevredenheid zaaien onder hun eigen bevolking.

Dus er zit wat anders achter....want hetzelfde speelt zich af in andere landen. Ook die worden opgezadeld met veel teveel emigranten, die hen door de strot worden gedrukt. Ook die worden in de watten gelegd t.o.v de eigen bevolking.
Ook die worden niet geconsulteerd over hulp aan de Ukraine..... men negeert daar ook het parlement..!!!!!!

Dus onze regering en die andere regeringen zijn te kwader trouw bezig.en wat voor een show zij ook afdraaien, de rode draad blijft hetzelfde.
Kijk naar het ondersteunen van Israël, die openlijk genocide aan het plegen is. Dat is toch geen normaal gedrag meer. Kijk naar de ondersteuning van de Ukraine, die door het Nederlandse volk als geheel is afgewezen!!!!

En alles wat zij doen wijst naar het WEF gedoe van het jaar 2030. En ook hierin staan zij niet alleen. Alle westerse Staten doen hetzelfde. DAT IS EN KAN TOCH GEEN NORMAAL GEDRAG ZIJN. Daar is iets vreselijk aan het stinken.

Het uitschrijven van de Staat der Nederlanden uit Nederland en het inschrijven daarvan in de City of Londen.....
Het intrekken van de bevoegdheden van de Regeringsambtenaren, die nu alleen nog maar hoofdelijk aansprakelijk zijn voor hun handelen.

Mensen, lieve mensen, wordt toch eens wakken en vraag je af, wat er eigenlijk aan het gebeuren is en waarom.

Het wordt echt tijd dat wij de verantwoordelijken aan de mouw trekken.
Breng dat aan uw kinderen over, die een functie vervullen als ambtenaar, vertel het uw zoon, de beroepssoldaat, vertel het Uw oom Agent. Men is U aan het voorbereiden op volledige slavernij.

En dat is hen nog niet genoeg, U wordt ook op constante basis ziek gemaakt door allerlei zogenaamd goedgekeurd voedsel.
Vraag het maar na bij een voedsel deskundige.

De door de staat ingestelde clubs, die dat moeten voorkomen, zijn zo corrupt als het maar zijn kan.....en keuren alles wat op de markt komt goed....
Pas op, kijk uit. DIT GAAT NIET VANZELF WEG!!!
Het is een kanker gezwel.
40 jaar geleden 1 kankergeval op 20 mensen, nu op dit moment is de stand 1 op 2...
Wij worden zachtjes gekookt, als de kikkers in een pan,

Doe er wat an!!!!!!


GTB. t.me/Gerrit_Brendel

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: