6/02/2024

De Jonge negeerde advies over Pfizer-vaccins:

 De Jonge negeerde advies over Pfizer-vaccins! 

Er moesten gewoon zoveel prikken worden gezet om er geld aan te verdienen. En bij twijfel zouden veel mensen ervan afzien. Vandaar die onmenselijke dwangmaatregelingen.
Die laatste lockdown was heel erg voor jongeren. Je kon geen kant meer op. Niet meer naar school(hbo en hoger), overal testen, niet meer kunnen sporten etc.
Gewoon om maar die gifvax te nemen.

De Health Council adviseerde een langere interval tussen de twee Pfizer-prikken, blijkt uit een verslag van een vergadering die plaatsvond op 15 april 2021.

Op dat moment was een prikpauze van AstraZeneca en Janssen van kracht. Op advies van de Health Council werd AstraZeneca niet toegediend aan 60-minners.

 Hugo de Jonge ‘nam  het advies niet over. Dit standpunt was al duidelijk vóór het bloedproppen-probleem wat zich mogelijk ook bij het Janssen-vaccin voordoet’, valt te lezen in het verslag.

 https://www.ninefornews.nl/de-jonge-negeerde-advies-over-pfizer-vaccins-want-verzetten-prikuitnodigingen-leverde-te-veel-gedoe-op/

Toenmalig OMT-lid Marion Koopmans beweerde in april 2021 nog dat de kans op trombose na AstraZeneca-vaccinatie ‘tussen de kans op overlijden door een aanval van een hond en overlijden door de bliksem in zit’.

 

Geen opmerkingen: