5/31/2024

WW3 INFO:

  Turkey mobilizes hundreds of aircraft and warships through the Bosphorus. 

Ankare Considering the commercial importance of this narrow passage between Asia and Europe

because something big is coming. VIDEO

 

# MILITAIRE BRON: Global Alert! Militaire troepen dwingen wereldwijd krijgswet af, Ground Command bevestigt!

Wereldwijde staat van beleg, Ground Command en de opkomst van CARE

De wereld zoals wij die kennen staat onder de onderdrukkende schaduw van de internationale staat van beleg, niet georkestreerd door individuele naties maar door de figuur van Ground Command. Terwijl regeringen over de hele wereld proberen hun soevereiniteit terug te krijgen, zijn belangrijke mondiale instellingen zoals het IMF, de VN, de Wereldbank en het WEF ineengestort, waardoor er ruimte is voor de opkomst van een geherstructureerde Global Intelligence Agency (GIA) en de opkomst van een formidabele nieuwe macht die bekend staat als CARE.

Regeringen vechten nu voor de restanten van hun soevereiniteit, terwijl eens zo machtige instellingen als het IMF, de VN, de Wereldbank en het WEF irrelevant zijn geworden. In hun kielzog staan een nieuw geherstructureerde Global Intelligence Agency (GIA) en de opkomst van CARE klaar om de wereld zoals we die kennen opnieuw vorm te geven.


Maar wat houdt deze seismische verschuiving in en hoe beïnvloedt ze het mondiale financiële landschap?
In dit artikel duiken we in de details van deze opmerkelijke ontwikkelingen en belichten we de op handen zijnde herstructurering van de IRS, het abrupte ontslag van invloedrijke figuren als Janet Yellen en de dreigende overdracht van activa door de Amerikaanse Federal Reserve en Treasury.

Houdt u vast, beste lezers, terwijl we door dit tumultueuze pad reizen en waarheden onthullen die veel te lang verborgen zijn gebleven.

Door Medeea GreereMei 26, 2024  Bijgewerkt:26 mei 2024

Geen opmerkingen: