5/29/2024

White Hats bereiden zich voor op de uitkomst van een onwettig “Zwijggeld”-proces:

 White Hat-bronnen vertelden Real Raw News dat de reactie van de White Hats op een veroordeling van Trump afhangt van de boodschap van de president en de ernst van de straf.


Slotargumenten in het onwettige ‘zwijggeld’-proces dat gisteren werd afgesloten met het juridische team van Trump, dat de geloofwaardigheid van getuigen van de aanklager, Stormy Daniels, een opgebrande pornoactrice, en voormalig Trump-advocaat Michael Cohen, verschroeide.

Deep State-aanklager Joshua Steinglass besteedde vier uur aan het pontificeren van de schuld van Trump, waarbij hij min of meer zei dat de staat voldeed aan de definitie van bewijslast en dat Trump, meedogenloos en verwijtbaar, de gevangenis in moet om een les te leren.

Tegen de tijd dat dit artikel wordt gepubliceerd, zal rechter Juan Merchan de jury – die waarschijnlijk bestaat uit woedende Democraten – binnenkort instrueren over het beraadslagingsprotocol.
Deskundigen verwachten dat de beraadslagingen tussen de drie uur en drie dagen kunnen duren.
Een vrijspraak lijkt twijfelachtig gezien de irrationele haat van de locatie tegen president Trump
– Hij hielp bij de opbouw van New York City – maar een opgehangen jury, die zou resulteren in een nietig proces, is een veel waarschijnlijker mogelijkheid. Als dat zo is, zou de verlegenheid van de staat een nieuwe behandeling van de zaak tot 2028 onmogelijk maken, nadat Trump officieel opnieuw in het Oval Office was opgenomen en zijn tweede ambtstermijn was afgelopen.
En tegen die tijd, zo zeggen bronnen, zal de Deep State verouderd zijn, gedegradeerd tot een historische voetnoot, en zullen corrupte rechters, aanklagers en juryleden zijn opgehangen.

Bronnen antwoordden echter ontwijkend toen hem werd gevraagd wat White Hats als een afgemeten reactie zouden beschouwen als Merchan Trump tot gevangenisstraf zou veroordelen.

“Er zijn geen omstandigheden waarin president Trump zelf een voet in een gevangeniscel zet”, aldus een bron.
'Merchan is slecht, maar dat betekent niet dat hij dom is. Hij weet dat het opleggen van gevangenisstraf een burgeroorlog zou versnellen – de Deep State wil er een, maar nog niet.
Bovendien is Trump de meest beschermde man ter wereld. Lees daarin wat u wilt. Ik kan geen specifieke antwoorden telegraferen die de Deep State op de hoogte zouden kunnen stellen van onze plannen.”

Een tweede bron, deze in Fort Liberty, zei dat president Trump en de Witte Hoeden die hem beschermen het vermogen hebben om te communiceren, zelfs als de Deep State Trump in isolatie plaatst.

“Het lijkt misschien alsof de Cabal de overhand heeft. Maar dat is een illusie.
President Trump heeft elke stap van de Deep State geanticipeerd en plannen gemaakt voor elke onvoorziene gebeurtenis.
Hij zit in die rechtbank omdat hij dat wil: om de verraders eruit te halen, om ze te ontmaskeren. In het ergste geval, of doemscenario, zouden we de EBS laten klinken, maar dat gebeurt alleen met toestemming van president Trump en de astronomisch kleine kans dat hij achter de tralies zit”, aldus de bron.

Trump heeft echter gezegd dat hij bereid is zijn vrijheid op te offeren – en zichzelf in wezen te martelen – om de ongrondwettigheid van de Deep State-rechtbanken aan het licht te brengen.


‘En eerlijk gezegd, weet je wat, onze grondwet is veel belangrijker dan de gevangenis. Het is niet eens dichtbij. Ik zal dat offer elke dag brengen”, zei president Trump op 6 mei.

Een derde bron bij het kantoor van generaal David H. Berger in Mar-a-Lago vertelde Real Raw News dat 5.000 White Hats momenteel in New York City klaar staan om president Trump en de Republiek te beschermen en de inbreuk op de vrijheid door de Deep State te stoppen.

“Mochten de zaken mislopen of een chaos worden, en als Trump het teken geeft, zijn we voorbereid om de beerput te bezetten en indien nodig met de grond gelijk te maken. En weet je wat? De identiteit van die juryleden is voor ons geen geheim”, zei hij.

Hoewel zijn agressieve taalgebruik hyperbolisch kan zijn, is het duidelijk dat de Witte Hoeden bedreigingen voor de vrijheid van president Trump serieus nemen en daarop zullen reageren op basis van de uitkomst van juryberaadslagingen.

PRESIDENT TRUMP HEEFT ONS VERTELD DAT HET SHOWPROCESSEN ZIJN. 
WE KIJKEN TENSLOTTE NAAR EEN SHOW.
DIT ALLES IS NODIG ZODAT PRES TRUMP DE TRUMP VALSTRIKKEN KAN CREËREN DIE EEN PRECEDENT ZIJN IN DE RECHTBANK.


https://realrawnews.com/2024/05/white-hats-prep-for-outcome-of-unlawful-hush-money-trial/


Geen opmerkingen: