5/27/2024

Erdogan hekelt Israël vanwege dodelijke aanval op Rafah – eerder aangewezen als ‘veilig gebied’

 De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft beweerd dat zijn land alles in het werk zal stellen om de ‘barbaarse’ Netanyahu verantwoordelijk te houden voor de massamoord op ontheemde Palestijnen in Rafah.

“We zullen al het mogelijke doen om deze barbaren en moordenaars, die niets met de mensheid te maken hebben, ter verantwoording te roepen”, verklaarde Erdogan.

“Het omstreden Netanyahu en zijn moorddadige netwerk proberen de greep op de macht uit te breiden door mensen af ​​te slachten, terwijl ze er niet in slagen het Palestijnse verzet te verslaan”, zei de Turkse president.

 

Kinderen niet ouder dan een jaar zijn vannacht het doelwit geweest van Israel , in Rafah, de zogenaamde veilige zone). VIDEO

 

Het lichaam van een onschuldige baby, op brute wijze vermoord door het genocidale Israeli regime, tijdens het bloedbad dat ze vannacht in Rafah in het zuiden van de Gazastrook hebben gepleegd. 

 

Een Israëlische Joodse KLOOTZAK soldaat poseert voor een selfie met een gebouw dat ze in Gaza in brand hebben gestoken.

Zoals gerapporteerd en geciteerd in de verslagen van Israëlische soldaten, verbrandden Israëlische soldaten systematisch alle gebouwen in Gaza nadat ze deze hadden geplunderd en hun inwoners hadden gedood of verdreven.

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: