5/30/2024

Het wordt tijd dat we de waarheid frontaal onder ogen zien, met wijd open ogen en gebalde vuisten:

2024 Het Black Swan-evenement ( DE WAARHEID) zal 90% van de Amerikanen wegvagen, 300 miljoen levens op de rand van vernietiging!


Zet je schrap, Amerika.

De storm aan de horizon is op komst, met de wreedheid van een 'Black Swan-gebeurtenis' die belooft de structuur van onze natie opnieuw te definiëren. Vergeet de met suiker bedekte platitudes en de geruststellende leugens van degenen die aan de macht zijn. De waarheid is zo rauw als maar kan, en het wordt tijd dat we deze frontaal onder ogen zien, met wijd open ogen en gebalde vuisten.
Laten we het lawaai onderbreken. De schaduwen van Operatie Northwoods doemen groot op, een spookachtige herinnering dat onze regering – ja, onze regering – ooit een plan heeft bedacht dat zo verachtelijk en zo volkomen verachtelijk was dat Amerikaans bloed door Amerikaanse handen zou zijn vergoten, allemaal ter wille van de politieke machinatie. En toch durven sommigen degenen die zich herinneren gekken of complotgekken te noemen.
Het gefluister onder de waakzame mensen is veranderd in gebrul op platforms als de Gateway Pundit, waar de patriotten niet alleen maar praten; ze schreeuwen het van de digitale daken. Ze kennen het spel dat wordt gespeeld en de inzet. Het is niet alleen een vermoeden; het is de overtuiging dat de volgende catastrofale klap niet van een verre vijand zal komen, maar van binnenuit de hallen van onze eigen citadel.
Denk eens aan de personages in dit macabere stuk: de CIA, de FBI, een regering die lijkt te zijn vergeten wie zij dient. Dit zijn geen beschermers; het zijn roofdieren die op de loer liggen. En de term 'globalist'? Het is niet zomaar een etiket, maar een verdoemenis voor degenen die hun land en zijn bevolking willen verkopen voor een handvol macht of een zak vol zilver.
De scenario's die zijn opgesteld door degenen die weigeren het zwijgen opgelegd te worden, zijn niet slechts hypotheken; het zijn potentiële krantenkoppen die wachten om te ontploffen. Stel je de chaos voor van een landelijke stroomstoring, de gruwel van een door de mens veroorzaakt virus dat wordt losgelaten, of het verraad van een door de overheid gesanctioneerde terreuraanval, allemaal bedoeld om te manipuleren, te controleren en te onderwerpen.

Lees verder via de link: https://gazetteller.com/warning-the-black-swan-event-set-to-wipe-out-90-of-americans-300-million-lives-on-the-brink-of-annihilation/


Geen opmerkingen: