5/31/2024

President Trump just posted this... "THE FINAL BATTLE"

 President Trump heeft dit zojuist gepost..."DE LAATSTE STRIJD"

 

"Weet je nog dat Trump ons vertelde dat, omdat ze achter hem aan zijn gegaan en hem hebben aangeklaagd zoals ze hebben gedaan, de doos van Pandora officieel is geopend en hij achter Biden aan kan gaan vanwege zijn financiële banden met China en Oekraïne voordat het allemaal is gezegd en gedaan. 


Het toneel wordt klaargemaakt voor de boemerang van een eeuw.

"De doos is geopend en hij heeft wijd open gestaan,

Mensen zullen zeggen: nu snappen we hem."


De deur is geopend."

 

"Donald Trump als eerste oud-president
ooit schuldig bevonden in strafzaak" kopt NU .NL
en
"Trump door jury schuldig bevonden", kopt de NOS

Pak de 🍿 maar vast!  

 



💢 Helikopterdame:

1-arrestatie van Trump schept het precedent voor Trump om alle voorgaande presidenten voor de rechter te brengen en hen te veroordelen.

2- Veel Democraten walgen van wat er is gebeurd, omdat ze konden zien dat het een oneerlijk proces was. Als ze op het hek stonden, worden ze hierdoor wakker. Kijk eens hoeveel advocaten Trump niet mogen, b.v. Dirshewitz was volkomen geloofwaardig dat dit proces een schijnvertoning was. Hij is woedend en haat Trump, maar hij geeft toe dat het traject niet eerlijk is. Veel Democraten zullen hem volgen.

3- doordat Trump bereid is zichzelf op te offeren en de gevangenis in te gaan, heeft hij een ruggengraat, hij legt zijn geld op zijn mond: iedereen die ooit in de gevangenis heeft gezeten, zal op Trump stemmen. Deze veroordeling heeft de stem voor Trump bezegeld.

4- het proces is een film voor ons gemaakt: 34 veroordelingen? 34= 17x2 . Vraag = 17. Blijf het getal 17 zien.

5- Kijk hoe de veroordelingen in hoger beroep worden vernietigd. De advocaten van Trump hebben het papierwerk in hoger beroep al bij verschillende hogere rechtbanken ingediend en zullen laten zien hoe oneerlijk en bevooroordeeld dit proces was. Zij zullen vóór 11 juli om een ​​spoedig besluit verzoeken.

6- dit is het 'crescendo' van de film. Terwijl iedereen druk bezig is met het lot van Trump, is dit hopelijk het moment waarop we onder de radar en in veiligheid kunnen camperen.

7- Kijk, naast al het bovenstaande, naar de uitspraak van het Hooggerechtshof in de Brunson-zaak, die zes tot zeven maanden geleden werd ingediend. ze zouden vandaag een besluit kunnen nemen dat het hele presidentschap van Biden zou elimineren, en president Trump morgenochtend weer in het Witte Huis zou plaatsen.
De Brunson-zaak zegt dat het Congres er niet in slaagde de verkiezingsresultaten opnieuw te onderzoeken – zoals vereist door de Grondwet – toen er bezwaar was tegen de geldigheid van alle stembiljetten.
Door het onderzoek niet opnieuw uit te voeren, worden de verkiezingsuitslagen meteen met 💯% ongeldig verklaard.

Briljante samenvatting - In één oogopslag - van Liberty Lounger Extraordinaire, Helicopter Lady   

Geen opmerkingen: