6/26/2023

Update: 5G claim € 2000,- per dag:

 Update:  5Gclaim € 2000,- per dag:

Eindelijk! 4 juli & 7 juli a.s. gerechtelijke procedures tegen T-Mobile i.v.m. uitrol 5G-netwerk & Sven Hulleman voor het terugvorderen van de € 144.000,- voor niet geleverde rechtszaken m.b.t. de collectieve 5G-actie.


Beste mensen, 


De laatste kans om deel te nemen als belanghebbende aan de collectieve rechtszaak tegen de telecomproviders, om het 5G-netwerk te stoppen en het recht op een schadevergoeding te claimen!


De rechtszaak m.b.t. de uitrol van het 5G-netwerk tegen T-Mobile zal 4 juli a.s. worden voortgezet

Onze 5G actie is lange tijd stil komen te vallen, maar de Bond heeft nu eindelijk goed nieuws! (Zie brief rechtbank).

Dus wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?
En wilt u ook geen Digitale Euro (CBDC) en Europese Digitaal Identiteitsbewijs?

Steun dan als belanghebbende de Bond in deze zeer belangrijke rechtszaak tegen de telecomproviders om de uitrol van het 5G-netwerk stop te zetten en claim een vergoeding van max. € 2000,- per dag voor het onvrijwillig experimenteren op uw persoon.
De (inter)nationale wetten verbieden namelijk elke vorm van onvrijwillig experimenteren op mensen. T-Mobile weigert zelfs een 100% veiligheidsgarantieverklaring af te geven voor het 5G-Netwerk (in een brief T-Mobile).
Waaruit we kunnen concluderen dat we allemaal ongevraagd en zonder vergoeding in een experiment betrokken worden, waarvan de mogelijk schadelijke effecten op mens, dier, plant en planeet op korte en lange termijn totaal onbekend zijn!

­

MEER INFO & AANMELDEN

De kwestie 'Hulleman'

 
Zoals eerder bericht heeft de Bond in het verleden jurist Sven Hulleman en zijn stichting R.E.D. (Restschuld Eerlijk Delen) ingeschakeld samen met zijn advocaat mr. Simon van Zijl voor het voeren van meerdere rechtszaken m.b.t. de 5G-actie. Deze zijn helaas nooit geleverd door Sven Hulleman en mr. Simon van Zijll.
Deze samenwerking is helaas niet goed verlopen en uiterst benadelend geweest voor zowel de Bond als de leden. Lang heeft de Bond geprobeerd om in goed overleg tot een oplossing te komen. Dit is uiteindelijk niet gelukt, waardoor de Bond een andere advocaat, mr. E. Sweebe, heeft moeten inschakelen om dit werk voort te zetten.

Nadat Sven Hulleman spoorloos is verdwenen en geen officieel adres meer heeft, is Sven Hulleman onlangs met verstek veroordeeld (Zie vonnis)

De rechtszaak zal eindelijk voortgezet worden op 22 mei a.s. tegen Stichting R.E.D (Hulleman) en mr. van Zijll, en zal de Bond de ten onrechte betaalde bedragen terug vorderen. (Zie bijlage: dagvaarding).

Op 7 juli a.s. zal de rechter eindelijk een vonnis uitspreken, zodat de Bond hopelijk na bijna 2 jaar het bedrag terug kan vorderen.

 
Voorgeschiedenis kwestie 'Hulleman' de feiten:


De Bond heeft op 24 augustus 2020 met Stichting R.E.D. een overeenkomst gesloten (‘donatieverzoek’ bijlage 1). Kort nadien heeft de Bond middels twee betalingen een totaalbedrag van €144.000,00 aan deze Stichting voldaan (addendum bijlage 1).
Stichting R.E.D. voerde volgens de Bond niet de opdrachten uit die werden gevraagd en het grootste deel van de beloofde juridische procedures zijn niet gestart. De Bond heeft op 10 augustus 2021 de samenwerking met Sven Hulleman/Stichting R.E.D. beëindigd.

Ook is de samenwerking met de door Sven Hulleman ingeschakelde advocaat, mr. Simon van Zijll beëindigd. Om tot een goede financiële afwikkeling te komen heeft de Bond zowel Hulleman als Van Zijll verzocht om hun werkzaamheden en uren te verantwoorden. Op dit verzoek is door Hulleman totaal niet gereageerd! (bijlage 2). Van Zijll heeft op 15 september 2021 voor het eerst een urenverantwoording ingediend voor zijn werkzaamheden. De Bond heeft de verantwoorde uren van Van Zijll onderbouwd betwist. In november 2021 heeft mr. E. Sweebe de zaak richting Hulleman en Van Zijll in behandeling genomen en beiden aangeschreven tot terugbetaling van de betaalde bedragen.

 

Naar aanleiding van een brief van mr. E. Sweebe zijn de Bond, Hulleman en Van Zijll weer enige tijd in gesprek geweest, maar ook dit heeft uiteindelijk niet tot een oplossing geleid.

Elk inzicht aangaande de prestaties van Hulleman zelf ontbreekt. Hulleman reageert ook niet na een interventie door een lid van de Bond dat hem aangemaand heeft tot een billijke afhandeling en uitbetaling.
Van € 144.000,00 moet een substantiële som worden terugbetaald door Hulleman. De laatste poging van de Bond om Hulleman in beweging te krijgen dateert van 3 februari 2022.

Hulleman reageert hier niet op en zal zich nu moeten verantwoorden voor de strafrechter en de civiele rechter.

 

Wij danken jullie steun en houden jullie op de hoogte.

 

Met hartelijke groet,

 

Team Nationale Bond tegen Overheidszaken


Heb je interesse in onze lopende acties, trainingen, juridische boek en lidmaatschap van de Bond, of wil je de Bond ondersteunen met een donatie? Klik op de buttons hieronder en bekijk de mogelijkheden.

­

WORD DONATEUR

WORD DONATEUR ­ ­

ONZE ACTIEPAGINA

ONZE ACTIEPAGINA ­ ­

N.B.O. LIDMAATSCHAP

N.B.O. LIDMAATSCHAP 

https://bondoverheidszaken.nl/

Stuur dit bericht door naar familie, vrienden en bekenden!

 

Kijk hij is nog in Nederland:
Wordt er wel écht recht gesproken wanneer het gaat om het handhaven van onrechtvaardige wetten?
Deze interessante vraag legt volgens Sven Hulleman het kernprobleem bloot van ons rechtssysteem.

want van € 144.000,00 moet een substantiële som worden terugbetaald door Sven Hulleman,

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: