6/30/2023

JUN. 30, 2023 GTB 949.

JUN. 30, 2023
GTB 949.

20 mrt 2023  Overwinningszege Caroline Van Der Plas
& de BBB.
Van Der Plas = BUILD BACK BETTER : Front, Dekmantel Voor Monsanto.
De Wrede Aard Van Monsanto ("Monsatan").


Overwinningszege Caroline Van Der Plas & de BBB.


BBB GESPONSORD EN GEFINANCIERD DOOR MONSANTO, OVERGENOMEN DOOR BAYER, DE CHEMIE GIGANT, beiden leden van het WEF.


Het is een door WEF geleide organisatie en gesponsorde partij.
Dus een handige doorgestoken kaart. Na het grote succes van deze onder controle staande nieuwe oppositie partij, zijn twee WEF puppets direct afgetreden als bestuurders van de BBB, zodat het niet opvalt, die gecontroleerde oppositie. Al met al een meesterlijke zet van de WEF organisatie.

Dus daar worden de boeren en de nederlandse bevolking weer gigantisch misleid en in de rug gestoken. HET IS CONTROLLED OPPOSITIE. DAAR GAAT JE STEM DAN.

volgens internet bronnen van de amerikaanse “ Spartan Warriors” Waar updates gegeven worden over de stand van zaken door Judy Byington, zijn de nederlandse verkiezingen zwaar gemanipuleerd.

Dat kun je ook wel zien aan de hoogstand van de partij VVD.
Die staat al tijden aan de top, ongenaakbaar...!!!
Dat is een grote tegenstelling met de echte werkelijkheid, want de VVD komt iedereen de strot uit. Daar deze partij onder leiding van de Pedofiel Rutte Nederland de laatste tien jaar in het verderf gegooid heeft. Je kunt je daarom niet voorstellen dat het aangeslagen en gegeselde volk van Nederlanders, die niets van pedofielen moet hebben, de VVD kiest als beste partij ooit.


Internet sources geven ook hier aan, dat het hele verkiezingsprogramma gemanipuleerd is geworden.
Wij weten nu zo langzamerhand wel, dat alle regering verkiezingen van de laatste zestig jaren en soms eerder gemanipuleerd zijn geworden. De Khazarian mafia /Cabal heeft daarvoor gezorgd. Ook alle verkiezingen na de jaren 50 zijn in de USA en in de hele wereld ook gemanipuleerd geworden. Daarom vinden wij overal aan de top van de partijen en regeringen vrouwen met piemels., Pedofielen, Homo’s en andere verschillende mensen, die allemaal afpersbaar zijn.Het zit dus heel erg logisch in elkaar.

HET IS DUS WEL ERG JAMMER, DAT DE BOEREN EN HET VOLK SLACHTOFFER GEWORDEN ZIJN VAN MONSANTO, BAYER EN HET WEF. Eerst nog met genetisch gemanipuleerde zaden, weet U nog ????

 
Wederom wordt getracht hun belangen te schaden.
Je wordt er misselijk van als je er naar kijkt. Beter, gebruik de tractor, die kun je vertrouwen......, of wat mest. JE WEET DAT MEST GROEN DOET GROEIEN....!!!!!!!


GTB.

Geen opmerkingen: