6/26/2023

11% OVERSTERFTE BRITSE TIENERS:

 11% OVERSTERFTE BRITSE TIENERS

Dr Suneel Dhand maakte een paar weken geleden een video over de vele berichten in de mainstreammedia over plotseling overlijdende tieners.
Maar vele berichten zijn geen objectieve maat voor het duidelijk maken van een probleem. Zeker niet voor de mensen die cijfers nodig hebben omdat ze niet zo goed zijn in intuรฏtief voelen en het begrijpen van signalen.

Dhand gaf in die eerste video aan dat de precieze cijfers niet bekend waren.
Met hulp van mensen die de video hebben gezien is het toch gelukt om officiรซle sterftecijfers van Britse tieners te krijgen.

Het blijkt dat in zowel 2021 als 2022 er sprake was van oversterfte onder Britse tieners van 15 tot 19 jaar. Een oversterfte van 11% ten opzichte van het gemiddelde van de vijf voorgaande jaren.

De cijfers van dit jaar lijken niet veel anders te worden. Als de sterfte niet afneemt zal er ook dit jaar een vergelijkbare oversterfte zijn onder Britse tieners, volgens Dr Suneel Dhand.

Opvallend is dat de jaarlijkse sterfte in deze leeftijdsgroep in de afgelopen 7 jaar het laagste is geweest in 2020, het ‘verschrikkelijke’ plandemiejaar.

Dat doet me denken aan de video van Dr John Campbell die Europese sterfte cijfers van kinderen en jongeren deelde. Tijdens de plandemie was er ondersterfte voor deze leeftijden, die gedurende 2021 (na invoering van de prik) omsloeg in oversterfte.

Deze lagere sterfte cijfers onder kinderen en jongeren tijdens de plandemie zijn geen toeval. Dit is nodig om mensen te laten zien hoe onverstandig het was om deze groep te prikken.

De waarheid wordt steeds meer zichtbaar.
Een pijnlijke dodelijke waarheid, maar ook een bevrijdende waarheid.

De negatieve gevolgen van keuzes die ook voortkwamen uit een onterecht vertrouwen in de overheid, big pharma en bepaalde ‘experts’, zullen er voor zorgen dat steeds meer mensen worden wakker geschud.

En dan wordt de groep die iets nieuws wil bouwen groter en groter.

Heb een magisch Nu,
Pim Smit ๐Ÿ’š

Geen opmerkingen: