6/28/2023

Dit is wat men noemt drain the Swamp:

 Even een paar executief orders op een rij.

EO 13772
De diefstal van de Bankiers en hun oorlogen, wat we nu zien in de Oekraïne is het willen verstoppen van misdaden tegen de menselijkheid.
De Bio-Wapen laboratoriums, het militair industrieel complex, In opdracht van DARPA en Pentagon.
Dit heeft niets meer met de regering in de VS van doen als de Bankiers met geld uit het niets manipuleren liegen en bedriegen.

De Covid plannen waren al in 2015 gestart toen de PCR testen voor Covid patent in Nederland waren ingediend. Alle feiten gaan aan het licht komen, we weten nu wie alles heeft betaald, de Rockefellers / Rotschild via de BIS bank hebben de wereldbanken en IMF smeergeld laten betalen aan regeringen en politici over de hele wereld om de WEF plannen en Depopulatie uit te voeren.
Deze Executive Orders zouden door Biden vernietigd kunnen worden als hij echt de macht had gehad.
We zaten gevangen in een web van leugens, nu komt de waarheid aan het licht. We gaan nu zien wat er werkelijk speelt, en de MSM geen leugens meer kan verkopen aan een bevolking die uit de coma van dit bedrog komt.

Mensen gaan beseffen wat hen is aangedaan, onder andere de massamoord in opdracht van de Bankiers op de wereldbevolking, met medeplichtigheid van koningshuizen en Regeringen, waarbij hier het Haagse tuig en verrotte koningshuis werkelijk de kroonspant met hun deel aan verraad en moord namens de valse Kroon.
De Regeringen zijn onderdeel van een slaven systeem die ons in het gareel moeten houden, wat betekend dat onze rechten geschonden worden, zelf de verzonnen wetten van landen door de corrupte politiek geschonden worden, justitie in een eenrichting verkeer tegen de bevolking.


EO 13773

Mensenhandel / orgaanhandel / Adrenochrom handel, COVID valse vlag met geplande GENOCIDE.
De Handel met onze geboorte akte op Wall Street het hele bedrog verpakt in Derivaten, en onbetaalbare schulden die wij als Mens nooit zijn aangegaan, maar via onze rechtspersoon als handels kenmerk zijn opgedrongen onder valse voorwendselen om ons als mens monddood te maken.
Je identificeren met een ID dode rechtspersoon ontneemt jou je stem om je rechten te claimen.
Dus ontken (want je bent een mens van vlees en bloed) dat jij een dode rechtspersoon als stroman voor jou als mens de verantwoordelijkheid neemt om een corrupt systeem te dienen, waar jij het verdien model van hun bent.

 

EO 13848

THE GREAT AWAKENING

Het verraad dat is gepleegd wordt met deze Executive Order vereffend.
De Bankiers  het Vaticaan en de Centrale Banken worden onteigend.
De hele zwendel met de WEF CBDC kan gewoon niet doorgaan, daar zij niet meer de touwtjes in handen hebben over het systeem als de QFS het overneemt.
Dit alles is reeds geprogrammeerd en ligt vast in protocollen van de QFS.

Als iets niet geregistreerd is in de QFS zal het niet als waarde erkend worden, de WEF CBDC heeft geen waarde maar blijft bedrog van de Globalisten en hun handlangers.
Iedereen die betaald is geworden om de Covid Genocide mee uit te voeren is bekend in de QFS.
De QFS draait al reeds vanaf 2020 parallel met het SWIFT EURO systeem mee. Niets blijft onzichtbaar voor de QFS, en zal de rekeningen van de WEF misdadigers per knopdruk bevriezen.
Om het droogleggen van middelen te bespoedigen, is het plicht geen belasting meer te betalen aan een misdaad organisaties van NGO Nederland BV. Men heeft gewoon niet genoeg personeel om de vrijwillige bijdragen aan de ANBI instelling af te dwingen. Deurwaarders zijn geïndoctrineerde droef toeters die met een valse realiteit denken ons de bevolking te kunnen schofferen.

De UPU is een instrument dat onder beheer van het failliete Vaticaan was. Donald J Trump heeft nu als testament executeur de leiding over de UPU, en de daarbij aangesloten 139 legers van over de wereld ook het Leger hier in bezet Nederland.
Met zijn teken zal de actie starten om de meer als 500.000 aanklachten en massa arrestaties uit te gaan voeren.
Iedere aanklacht bevat meer als een persoon.

 Dit is wat men noemt drain the Swamp.


BRON: André “Niets is wat het lijkt”

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: