6/26/2023

En juist daarom is Nederland verloren:

 

En juist daarom is Nederland verloren hier zijn niet alleen ze cabinets gepenetreerd maar ook de veiligheidsdienst de msm en ga zo maar door 
 
Nu begrijp je de boeren nog beter praten heeft absoluut geen zin meer
 Maar eisen stellen dat wel :)
 
 
We worden  finaal uitgekleed!
Bewijs te over!

Energie minister Jetten denkt na over belasting van de energie die U in de slaapkamer verbruikt wanneer U aan U-zelf zit of (met consent) aan een ander zit.
Cameratoezicht zou een handige uitkomst kunnen zijn om het energieverbruik te kunnen meten om het in rekening te kunnen brengen..? πŸ€”

Meneertje Rutte, in de volksmond 'Pinokkio', zei ooit voor de camera dat het allemaal ophoudt wanneer U dat wilt..

Welnu.. WEF-kabinetje Rutte4.. : we ontdekken bitter weinig wat met VOLKSVERTEGENWOORDIGING en DEMOCRATIE te maken heeft..
Geen enkel probleem wordt opgelost en rondom alle genomen beslissingen hangt een hele nare penetrante WEF-geur.., de geur van een bankier en zoon van een nazi-vader die een joodse adviseur-vriend heeft die van het padje is en graag wil depopuleren om uiteindelijk een uitverkoren volkje over te kunnen houden..


We worden finaal uitgekleed!
Bewijs te over!


Immers: dat WEF stelt : 'in 2030 you will own nothing'..
Men wil U graag 100% kunnen controleren.. en wij hebben dat gecontroleerd en kwamen erachter dat de 'factcheckers' en de 'opiniemakers' van de geschreeuwde waarheid gewoon op de 'loonlijst' van de industrie staan die het big-tech controle materiaal graag willen produceren..
'om het milieu te redden' ..
πŸ€”
 burgers en boeren > KickOutRutte4

Geen opmerkingen: