11/05/2020

The WINNER is Donald J. Trump s🇺🇲🔥 The MEDIA are STUPID ASSHOLES

 

Alle stembiljetten waren voorzien van een watermerk = Echtheid !  The MEDIA are  STUPID ASSHOLES   Hahaha !!!!

 Dus de verkiezingsfraude + Media zijn in de val gelopen.  

 Biden heeft fraude gepleegd door dat hij gekopieerde stembiljetten gebruikt heeft zonder watermerk
( of deze kwamen uit China) hahahaha 
.

Geniaal  van Trump!!

 Zie "Steven Crowder" : om 5 uur in de ochtend werden er nog coolers vanuit een witte autobus binnengebracht waar de stemmen van Michigan werden geteld... dit is gefilmd door een Texas advocaat


EXCLUSIVE! Possible Voter Fraud In Michigan? Lawyer Captures Video! | Louder With Crowder

 

 HET GEVECHT BEGINT - DE JENSEN SHOW #248

 

Als U Qanon al heel lang volgt kent de term "kijk naar de wateren", dan begreep je waarschijnlijk dat het de 3 kloven dam betekende,
maar het verwees daar nooit naar !! "watch the water" -informatie verwijst naar HET WATERMERK en die zijn ongezien op alle officiële verkiezingsstembiljetten gezet! 

Als ze spelletjes met Qanon en Trump willen spelen we lekker mee wij zijn complot gekkies toch? 

We schaken tegen het Cabalt remember. De originele stembiljetten worden ook geregistreerd op een QFS-blockchain om fraude te voorkomen. 12 staten waren het doelwit. De Nationale Garde is ingezet in 12 staten: Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois en Kentucky en ze tellen nu de officiële stembiljetten De DEMOCRATEN viel precies in de val van deze steekoperatie en TRUMP heeft het allemaal !!! Fraude zal worden blootgesteld aan de wereld om te zien. En is het niet mooi hoe de geweldige Justice Amy werd bevestigd vlak voor de verkiezingen, zodat ze terecht kan zorgen voor verkiezingsfraude ... Oh en dit is nog maar het begin van de EPISCHE tijden die in het verschiet liggen !! ! Dus, heeft Trump gewonnen door een aardverschuiving? Je zult snel zien dat hij het deed ! TRUMP HEEFT IN HET GEHEIM ALLE GELDIGE STEMBILJETTEN LATEN VOORZIEN VAN EEN KLEIN ONZICHTBAAR WATERMERK. DE DEMOCRATEN HEBBEN DOZEN VERVALSTE STEMBILJETTEN LATEN BIJPRINTEN ZONDER DIT WATERMERK! DUS ZE HANGEN HOE DAN OOK! TRUMP HAD EEN VOORUITZIENDE BLIK! :point_down::point_down:  

 

 Dit is ONGELOOFLIJK ... LUISTER!
In 2018 ondertekende Trump een uitvoerend bevel over het handhaven van de integriteit van onze verkiezingen als er 'buitenlandse inmenging' zou zijn ... Wie zou het MEESTE belang hebben als Biden de verkiezingen zou winnen ??
China. 

Waarom denk je dat hun munteenheid (Yuan) VERNIETIGD is tijdens de verkiezingen van gisteravond ... Totdat de NEP-stembiljetten uitkwamen, en hem weer omhoog bracht. Wie zit er waarschijnlijk achter / beïnvloedt de MEEST, zo niet ALLE KIEZERFRAUDE in Dem-steden? CHINA. Wat is dat?! INTERFERENTIE VAN BUITENLANDSE VERKIEZINGEN.  

Nu heeft het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid de controle over de OFFICIËLE productie van stembiljetten voor de post-in stembiljetten.
Bovendien zijndie OFFICIËLE stembiljetten ALLE gestempeld zijn met een watermerk, en hebben [ze] miljoenen KOPIEËN (zonder het merkteken) van de stembiljetten gemaakt in een poging om het te omzeilen, vals spelen als de hel . Ze wisten niet dat we het hele speelboekje hebben.


Ik geloof dat we zouden kunnen kijken naar de GROOTSTE MILITAIRE OPERATIE IN DE GESCHIEDENIS, en dat zal VOLLEDIG DE DEKSEL VAN deze ongekende gore pedo   corruptie afblazen! Er zullen niet alleen VEEL terugroepacties zijn, juridische veldslagen die eindigen in het voordeel van Trumps, en EEN ENORME LANDSLIDE WINST ... 

Maar het Amerikaanse volk zal voor eens en voor altijd ZIEN, hoe CROOKED de Democratische partij is, leidend tot haar totale VERNIETIGING.
De laatste spijker in de kist, zal leiden tot de ontmanteling van veel van de door de Dem gerunde steden die verantwoordelijk zijn. Gerechtigheid ZAL zegevieren ... Het draait allemaal om de OPENBARING.
GENIET VAN DE VOORSTELLING! :popcorn::popcorn::popcorn::boom::boom::boom: https://twitter.com/drawand.../status/1324123192529723392...

Geen opmerkingen: