11/06/2020

CIA: Trump’s Sophisticated Sting Operation met QFS blockchain is géén hoax GEWELDIG !!!!!!

 ‘Het is geen hoax. 

Trump heeft écht alle stembiljetten in het geheim laten voorzien van een onzichtbaar watermerk.’, aldus CIA-directeur Steve Pieczenik.

Tot nu toe had Pieczenik nog geen toestemming om dit te vertellen, maar nu mocht hij er eindelijk mee naar buiten treden. 

Alle officiële stembiljetten hebben een QFS blockchain watermerk.

 

Met deze cyber communicatie technologie, de QFS blockchain inscriptie code, kan men nu exact zien welke stembiljetten vals zijn en waar de in de vuilnisbak weggemoffelde stembiljetten zich bevinden en door wie ze zijn weggesmeten.

‘Dit plan is lang geleden bedacht, maar ik mocht hier niet eerder mee naar buiten treden’., zegt Steve Pieczenik, ‘Sommige journalisten die reeds vorige week lucht kregen van het verhaal hebben keurig hun lippen op elkaar gehouden waarvoor mijn dank en waardering’.

 

Trump, Eric en ik wisten precies wat er gaande was. We weten waar elk stembiljet nu is.’

‘De hele sophisticated Sting Operation is geïnitieerd door Trump zelf.’

‘Dus dit is geen gestolen verkiezing!, integendeel, wij veranderde de hele manier van oorlogvoering.’

‘Trump zei al maanden geleden dat hij zijn gezond verstand zou gebruiken en dat hij Joe Biden ging exposen net zoals hij de beerput van Hillary Clinton opentrok in 2016.’

‘Vandaar de jacht op de hele Biden familie.’

Hunter Biden, Jill, Jim en Frank Biden. Het hele zooitje doet dingen die het daglicht niet kunnen verdragen en die liggen nu onder een vergrootglas.

 

‘Alle rellen en burgeroorlog-taferelen, het is een set-up van Trump.’

‘Daarom zijn duizenden en duizenden National Guard soldaten naar 12 verschillende Staten gestuurd, zoals naar bijvoorbeeld Delaware, Texas, Washington, Arizona, Alabama enzovoorts.’

‘Arrestaties zijn niet onderweg, maar worden op dit moment geïmplementeerd. De geheime diensten hebben hun best gedaan, meer kan ik er niet over kwijt.’, aldus de CIA voorman Steve Pieczenik.

 

 BRON: https://commonsensetv.nl/cia-trumps-sophisticated-sting-operation-met-qfs-blockchain-is-geen-hoax/

 

 

 

 

Geen opmerkingen: