11/02/2020

Lockdown-landen<> er komen nooit verkiezingen meer.

ALLE  Lockdown-landen  hebben leiders die gechanteert worden door China met hun pedo kapriolen!!1 

Spanje is bezig een tweede lockdown op te zetten. Een groot deel van de grote steden zit al vast. Er breken rellen uit nu in het hele land, ze hebben bijna niks te eten !!! maar de media zwijgt in alle talen.
Mensen mijden het ziekenhuis en de huisartsen hebben inmiddels lege wachtkamers Ze hebben hier de noodtoestand afgekondigd tot 9 mei!!!!

Een persoon die blindelings het politieke verhaal van de dag accepteert; die de reguliere media volgt alsof het 1980 is; die geneigd is tot onderdanigheid; die regelmatig lijdt aan uitbarstingen van irrationele angst én die vrije geesten complotdenkers noemt zijn conformdenkers en zien niet wat om hun heen gebeurd .

De grote vijf social networks Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YOU TUBE zijn opgezet  om de Deep State te dienen. 

Nooit gemerkt dat er Wereldwijd vele social media websites zijn verdwenen doordat ze gewoon voor veel geld zijn opgekocht en vervolgens van het Internet zijn verdwenen zoals dat bij ons Hyves is vergaan.
Deze Deep State organisatie streeft naar een Nieuwe Wereld Orde waarbij een groot deel van de Wereldbevolking zal moeten "verdwijnen" om de overblijvers vervolgens in een volledig gedigitaliseerde samenleving te plaatsen.
Hiervoor zal ook het kontante geld gaan verdwijnen en het Internet zal voor dit alles een crusiale rol hierin spelen . Alle symptomen hiervoor zijn rond om u heen volop waar te nemen. 

Deze 5 grote social networks zullen voor ieder een afzonderlijk profiel opslaan in gigantische databanken. Dat is ook de reden waarom deze Social mediasites censuur kunnen toepassen voor wat hun goeddunkt zonder dat dit konseqwenties voor hun heeft, omdat ze nu eenmaal deel uitmaken van het groter geheel.


De meeste mensen slikken de berichten van de NOS nog als zoete koek en denken dat Mark Rutte en Hugo de Jonge eerlijke mensen zijn. In 2007 hebben 167 landen hun handtekening gezet onder een coronaplan van de WHO. Een groot plan waar nooit een geheim van gemaakt is. Een akelig plan.  

In 2009 heeft Robert de Ruiter een boek uitgegeven: Corona, waarin precies beschreven wordt wat er nu gebeurd.
In 2018 heeft de WHO de onschuldige griep corona aan de A-lijst met zeer gevaarlijke besmettelijke ziektes zoals tyfus, polio enz. toegevoegd.
Bij een uitbraak van een ziekte op de A-lijst dient direkt groot alarm geslagen te worden.
Niemand begreep eerst waarom dit gedaan was.
Zoals ieder voorjaar kwam ook dit jaar de voorjaarsgriep die corona heet. Het virus overleeft echter de 25 graden niet.
16 Maart 2020 was het al niet meer aktief. Dat was nog vóór de lock-down.
Tóch gingen we in lock-down. Er werden vreemde berichten gegeven en onbegrijpelijke maatregelen genomen en bijna niemand stelde vragen. Want, waar kwamen vóór corona mondkapjes vandaan?  

Waarom mochten die bedrijven niet meer leveren en kwam in het nieuws dat er geen mondkapjes waren? Veel van deze bedrijven waren de eerste die failliet gingen.
De ene rare regel volgde de andere op zonder gerust te stellen, zonder adviezen voor je gezondheid. We hebben reeds een half jaar angst moeten slikken.
Angst in combinatie met bedreiging. Nóg een raar punt in de coronageschiedenis is dat er ineens héél veel geld uitgegeven kan worden.
We moeten al járen bezuinigen.
Kosten voor levensonderhoud stijgen de pan uit terwijl salarissen al jaren niet verhoogd zijn.
En zo, zónder overlegd te hebben met de 2e kamer geeft Rutte achter elkaar miljaren uit. 

Ons belastinggeld. Inmiddels méér dan 2.000.000 miljard.
Niemand vraagt zich af hoe dit kan.
Eén van de maatregelen is: we moeten een mondkapje dragen. Maar het mag geen gecertificeerd mondkapje zijn. Dat is raar. Want een niet gecertificeerd mondkapje heeft geen nut. En iedereen draagt het braaf. 
 

De regering moet de situatie rekken want de regering heeft in 2007 voor het plan getekent en dat plan dient uitgewerkt te worden.
Maatregelen worden onduidelijker, het hele volk baalt maar iedereen gelooft nog dat corona aktief is en dát moet zo blijven want de noodwet móet erdoor.
Met de noodwet zijn we ál onze vrijheden kwijt. Voor altijd. Er komen nooit verkiezingen meer. 
 

Want Nederland moet een dictatuur worden. Ieder land dat in 2007 getekend heeft moet een dictatuur worden. Het einddoel van het grote plan is dat uiteindelijk de hele wereld geleid wordt door één dictator. Totale macht over mens én natuur. Waarom? Google dat maar. Trump had het plan snel door. En verzet zich met hand en tand. Poetin had het plan snel door en vecht aan de zijde van Trump. 

En toen was daar ineens de president van Wit-Rusland. Vers van de pers en voor de WHO klaar om met een aanbod van 920 miljard aan het dictatuur-lijstje toegevoegd te worden.  

Dat liep echter anders. 

 Deze nieuwe president weigert aan het plan van de WHO mee te werken. Paniek! De WHO biedt het tienvoudige. Wat de WHO nooit verwacht heeft is gebeurd. Deze nieuwe president toont geen angst en geeft een persconferentie waarin hij de misstanden van de WHO open en bloot op tafel legt.  

Vrije journalisten duiken erin en ontdekken dat alle landen die wél aan het plan meewerken en hun land en volk verloochenen dergelijke bedragen aangenomen hebben. Nederland is één van die landen. Dát is er aan de hand.  

Er is geen corona meer.  

Corona was een gewone griep zoals we jaren gehad hebben en waar we nooit eerder bang voor zijn geweest. 

 Dit bericht werd 4 minuten geleden gepost, maar is nu al verwijderd.  

Op de tekst je vinger zetten...

 Kopieren en opnieuw posten mensen!!

 Niet alleen de patriots maar de hele wereld zet zich schrap voor morgen 

TRUMP is absoluut geen puppet van de Deep State daarom is hij zo gehaat bij het gevestigde establishment in Washington. Trump heeft de rem gezet op de globarisering organisatie die een nieuwe New World Order voorstaat en onder leiding staat van een elite groepje zeer welgestelde rijken waartoe o.a alle Staatsbanken behoren. Ondergebracht in 1932 met de oprichting van de BIS in Basel. Niemand heeft zich nooit afgevraagd waarom Hitler Zwitserland nooit is binnen gevallen waar toen de grootste goudvoorraad van Europa lag en niet over een leger beschikte. Wel Hitler werd namelijk door deze zelfde elite rijken gefinancieerd. Let wel, CNN is in 1980 speciaal opgericht om de Deep State te dienen . Om hun internationale acties te supporten dan wel in de doofpot te stoppen.
CNN moest de taak overnemen die tot dan door de Nationale MSM outlets werd gedaan. Aangezien het Internet ook onderdeel uitmaakt van de Deep State organisatie wisten zij toen al dat zij over een Internationale Nieuwszender moesten beschikken, het is daarom dan ook dat CNN de enige Nieuwszender is die in de gehele Wereld is te ontvangen, in iedere huiskamer, vliegveld, hotelkamer etc.
CNN produceert eigen gemaakte video's die veelal misleidend of ronduit gelogen zijn. Daarom is de term FAKENEWS volledig op zijn plaats. Weliswaar is FOX ook in Nederland op de kabel echter zenden zij geen Neuwsuitzending uit. Dat is enkel en alleen voorbehouden aan CNN. 

Het Internet zal dan ook een crusiale rol gaan spelen in de NWO . Dit plan staat een decimale vermindering van de Wereldbevolking voor waarbij het restant de basis gaat vormen voor deze NWO.
Zij zulen in een volledig gedigitaliseerde samenleving worden geplaatst zonder dat daar nog kontant geld aanwezig zal zijn. Alle symptomen wijzen hier op , bankfilialen verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld, men moet steeds meer gedwongen om alles via het internet te regelen, men steeds meer kleine bedrijven verdwijnen of worden opgekocht door multinationals, er verschijnen steeds meer bedrijven met een groot aantal filialen wat ten koste gaat van de middenstand denk maar eens aan de Mediamarkt , Aktion, Ziggo, KPN , de social media gevestigd in Silicon Vallye Instagram , Facebook, Twitter, You Tube, Pintorest waardoor b.v onze HYVES opeens moest verdwijnen net als vele andere Websites werden opgekocht .

 

Trump doorkruist al deze plannen en is daarom een gevaar voor hun organisatie. Wees u er zich van bewust dat de Deep State gebruikt maakt van vele stromannen die voor hun deze bedrijven runnen . Daarom kon Facebook en Twitter dan ook rustig ons censuur op kon leggen omdat ze gedekt worden door de Deep State Een censuur die ook op andere platforms plaats vind op een achterbakse manier.
Over dit gehele gebeuren van de Deep State is nog veel meer over te onthullen maar laat het voor nu even hierbij.
Trump is hiervan volledig op de hoogte en zal de corruptie de komende 4 jaar keihard aan gaat pakken die wijd verspreid binnen de Amerikaanse overheid aanwezig is maar ook in Europa .
De Deep State heeft na de 2e WW een solide structuur aangebracht die gevormd is uit meerdere toplagen en die alle sleutelposities bezitten binnen de overheid, waarvan de 16 Veligheidsdiensten van de VS een belangrijke rol in vervullen.

 Daarom is het dan ook extra moeilijk om deze organisatie op te rollen . Dat Trump deze "Nationale" politiek voert is daarom ogenlijke schijn , hij levert strijd voor de gehele mensheid waar ook JFK mee te maken kreeg en daarom vermoord werd . 

De moord op JFK was dan ook het eerste wat Trump wilde vrijgeven aan het publiek wat ook grotendeels is gebeurd. 

Vele dingen die gebeuren in deze Wereld zijn het resultaat van deze elite groep rijken die een "ideaal"beeld voor ogen hebben waarbij de gehele mensheid aan de gedigitaliseerde leiband komt te verslkaven. 

Wij zouden 🇺🇸 Trump dankbaar moeten zijn want hij heeft overduidelijk deze organisatie voor ons overzichtelijk gemaakt. U zijt gewaarschuwd. 

Geen opmerkingen: