11/01/2020

EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt naar groepen die banden hebben met de Moslimbroederschap en die Europa willen islamiseren, zo heeft de fractie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement onthuld. Daar kan minister Kaag (D66) nog een puntje aan zuigen.

Onder andere Egypte, Rusland, de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië zien de Moslimbroederschap als terroristische organisatie.

“De EU financiert met onze belastingeuro’s organisaties die nauwe banden hebben met extremistische, terroristische organisaties zoals de Moslimbroederschap,” zei Joachim Kuhs, lid van de budgetcommissie van het Europees Parlement. “Dit is een enorm schandaal en moet per direct worden gestopt.”

Het geld ging onder meer naar het European Network against Racism, waar onder andere de Forum of European Muslim Youth & Student Organizations (FEMYSO) bij aangesloten zijn. FEMYSO is in 2015 gelinkt aan de Moslimbroederschap.

Shariastaat

De EU gaf ook miljoenen aan Islamic Relief, een andere groep die banden heeft met de Moslimbroederschap. In Israël en de Verenigde Arabische Emiraten staat Islamic Relief te boek als terreurorganisatie omdat de club ook banden met Hamas zou hebben.  Lees het bericht  hier verder:

Geen opmerkingen: