8/30/2019

Rechtszaak van $ 1 biljoen tegen 5G USA 1 5G mast = 1000 Watt 1 mobieltje = 2Watt
Relatieve veldsterktes (Veldsterkte wordt uitgedrukt in V/m:)
 

USA 5G Rekenvoorbeeld: 1. 5G mast 1000 Watt 2. mobieltje 2Watt

1. 5G mast op 2 meter: 1000 / 200^2 = 0.025
2. mobieltje op 2 centimeter: 2 / 2^2 = 0.25


Dus je mobieltje op 2 cm geeft 10x de stralingsbelasting van een 5G mast op 2 meter. 
Een 5G mast op 10 meter slechts 1/250ste van je mobieltje.
De 5G elektromagnetische velden wordt  tegengehouden door bomen en muren.

Vooropgesteld: het gaat hier niet om degenen die er geen hinder van (zullen) ondervinden. De onwetenden zullen in de meerderheid zijn.

In het ooit progressieve Amsterdam worden aan de lopende band alvast bomen verwijderd om plaats te maken voor 5G: www.parool.nl/amsterdam/is-kappen-ech...

En maar liegen dat het voor de verkeersveiligheid en de infrastructuur is.

In 2017 werd de Europese Unie al door artsen en wetenschappers uit 37 landen nadrukkelijk gewezen op de gevaren van een sterke toename in radiofrequente elektromagnetische velden, die door 5G ontstaat. Ze benoemen onder andere een verhoogd risico op kanker, een toename aan vrije radicalen, genetische schade,  problemen rond het voortplantingsstelsel, neurologische aandoeningen en problemen met leren en geheugen als mogelijke gevolgen die uit recente wetenschappelijke bevindingen naar voren komen."  

Er zijn inmiddels zeer veel (duizenden) wetenschappelijke bewijzen dat 2G/3G/4G/LTE wel degelijk het lichaam beïnvloedt. 
Denk aan hersengolven, verslechteren van de filterende werking van de hersen-bloed barrière, vrije radicaalvorming, verminderde kwaliteit sperma, etc. 
Maar de EU -Gezondheidsraad MOETvrolijk zeggen dat het menselijk lichaam dat allemaal wel aankan. Wel zijn er mensen die er gruwelijk veel last van hebben i.v.m. een zwak immuunsysteem, sommigen plegen zelfs zelfmoord. 


Voor de geïnteresseerden: op www.stopumts.nl vind je veel overzichten van wetenschappelijk onderzoek en de slechte staat van de democratie in NL wat betreft straling - de telecomindustrie bepaalt alles. 


USA- Uitrol 5G voor een rechtszaak van $ 1 biljoen voor advocaten , juristen  en burgers:
Want U en ook uw  kinderen dragen de 5G gevolgen:
 


Daarom hier en voor alle Amerikaanseen Niederlande Europese  staatsburgers en advocaten die willen deelnemen aan  een rechtszaak, zie de volgende verkorte versie van de officiële publicatie van de Amerikaanse overheid die in maart 1976 werd verspreid.
 : Uitrol van 5G voor een rechtszaak van $ 1 biljoen
 

DEEL DEZE INFO

Geen opmerkingen: