3/24/2024

De verhalen vliegen je om de oren:

 Volgens insiders is Kate geofferd en ziet men een Body double,  

de verhalen vliegen je om de oren.
Ook interessant dat men van het ene uiterste in het andere uiterste terecht komt, onder het leger Podcasters daar begint zelfs fantasia land parten te spelen.

Its coming, maak nog een paar duiten over its coming.

Er zitten erbij die willen hun geloofwaardigheid met prediken opdringen alsof men als kleuter in de klas zit, ondertussen vullen die zich net zo hun wefzakken als de Satans kliek waar men vanaf wil.
Die hebben zelf niet meer in de gaten in welke zalfjeshandel ze terecht zijn gekomen.
Wat een propaganda voor kankermedicatie (Big Pharma).

Charles, Kate en Sarah Ferguson hebben kanker, alsof ze allemaal zijn geprikt?!

“Sarah Ferguson ‘geschokt’ door tweede kankerdiagnose in korte tijd. ”
https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/royalty/artikel/5430771/sarah-ferguson-reactie-diagnose-huidkanker   LOL

Nou spannende tijden voor ons eigen koningshuis, die zijn natuurlijk zonder uitzondering supergevaccineerd met de real deal!!!!!!! Een WEF wereldregering heeft niets meer aan een gouden koets vol Oranjes;-) Geen enkele royal heeft de vaccins gehad, ze vaccineren niet eens tegen andere ziektes. Heeft WA zich ooit mee verraden.


ps:   zij ,Kate is in getuigenbescherming opgenomen om hopelijk in de nabije toekomst mee te kunnen werken aan het ontmaskeren van het criminele netwerk dat het Britse Koningshuis al zo lang omringt......David Icke heeft jaren geleden al voorspeld dat de koninklijke familie zou worden verwijderd om plaats te maken voor een eenheidsregering. Kate is opgeruimd, net als met Diana ? en,  Diana leeft.

 Slaap kindje slaap; Je bent een heel dom schaap

De Canadese arts William Makis zegt (LOL) van uit de verte zeer bezorgd te zijn dat de prinses is beschadigd door het COVID-19-vaccin.
In mei 2021 haalde ze haar eerste prik en kreeg vervolgens kanker
Het zou hier om turbokanker kunnen gaan, schrijft de arts op X.

Hij adviseert haar om te rade te gaan bij medische professionals die hier ervaring mee hebben zodat ze haar alternatieve behandelingen kunnen aanbieden, zoals hoge doses ivermectine en fenbendazol.

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: