2/26/2024

Niet te stoppen ⚡️ 🤝🇺🇸

 BEKENDMAKING⚡️


🎁


Ik herhaal de woorden van de huidige oorlogspresident Donald J. Trump van gisteravond die ik heb geparafraseerd, zodat u tijd kunt besparen:

« Alle Covid-tirannen, schurkenstaten en fascistisch corrupte politici, rechters, alle bedrijfs- en bankcriminelen.
Je tijd is om en er wordt met je afgerekend, als we je nog niet hebben behandeld »

https://rumble.com/v4d77do-disclosure-this-is-the-reason-why-the-end-of-Swiss-political-democracy-and-.html

Iedereen die probeert de aanhoudende, door de VS geleide, mondiale geheime defensieoorlog te ondermijnen, zal snel te maken krijgen met afschrikking door het Amerikaanse leger en speciale operaties, ook in Zwitserland.

De Verenigde Staten 🇺🇸 hebben op 20 december 2019, sectie 1550 van de huidige War Powers Resolution, een wereldwijde mondiale defensieoorlog uitgeroepen om de bedreigingen en alle daders van misdaden tegen de menselijkheid (Covid PsyOp 2020-2023) en corruptie uit te roeien, zoals gedefinieerd in EO 13818 door de huidige President en opperbevelhebber van de Verenigde Staten in oorlogstijd 🇺🇸, Donald J. Trump.

https://uscode.house.gov/view.xhtml?req=granuleid:USC-prelim-title50-section1550&num=0&edition=prelim

Er wordt speciale aandacht besteed aan het Zwitserse 🇨🇭gebied, de Zwitserse regeringen en alle daarmee verbonden instellingen en individuen. De lijst is lang en gedetailleerd.

Ik heb deze lange lijst zelf en zonder advocaten op 27 januari 2024 formeel gerapporteerd aan het bureau van de minister van Defensie van de Verenigde Staten 🇺🇸 en de JAG Corps Officers van de USAF en natuurlijk de USSF. Het Amerikaanse oorlogsrechthandboek 2015 (vol juli 2023) is van kracht, ook op Zwitsers grondgebied.

Aan alle Zwitsers 🇨🇭 Politici en daarmee verbonden schurken: jullie tijd om te schitteren is gekomen in het licht van het heersende Amerikaanse oorlogsrechtshandboek en je kunt niet ontsnappen.

Geen liefde verloren, je verdient deze letterlijke beroemdheidsstatus. Nog een laatste moment in jullie ellendige leven.



Geniet van de lente van 2024, werkelijk een meervoudig dan bijbels moment voor onze menselijke soort.

Totale vergelding en bevrijding.

Niet te stoppen ⚡️ 🤝🇺🇸

www.spaceforce.com

https://rumble.com/v4dyewt-disclosure.html

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: