2/27/2024

Feb. 26, 2024 GTB 1101.

Feb. 26, 2024
GTB 1101.

DE BOEREN REVOLUTIE ZET ZICH DOOR IN HEEL EUROPA!!!


Daarom moeten wij de boeren steunen, helpen waar wij kunnen. Wij moeten stoppen met het klagen over het ongemak, wat zij voor U veroorzaken.

DE ZAAK IS TE ERNSTIG OM HIEROVER TE KLAGEN.
HEEL EUROPA STAAT OP ZIJN KOP, OVERAL


En de media bericht daar niet over. Welnu dan moet U massaal de krant opzeggen en de radio uit doen .Zij moeten merken dat het spel zo niet langer gespeeld gaat worden. De kranten gaan dan failliet.
Hindert niet, want halve waarheden en gelieg, daar heeft U ook niets aan. Verder kunt U al het echte nieuws op het internet vinden. Ook daar wordt gesjoemel. Facebook, Twitter, Instagram, tik tok, allemaal gecensureerd en dezelfde club.
Beter is nog AlJazeera en Telegram, alhoewel daar men nu ook begint. Ik werd geblockt op facebook, Twitter , etc en nu neemt men dagelijks bij mij al een half jaar lang 3 tot 4 lezers weg elke dag automatisch. Zo heb ik het laatste half jaar op telegram al 750 lezers verloren en stil going on.....
Maar dat stoort mij wel, want ik dacht dat Telegram nog zuiver was. Dat is dus een vergissing.....

Belangrijk is hoe het staat met de ontwikkelingen.
Trump heeft achter de schermen met Putin een verdrag gesloten.
Hij was in Moskou, toen Tucker Carlson er ook was. Hij heeft ook Putin laten weten, dat hij de Navo landen, die niet de 2% bijdragen aan de Navo niet zal verdedigen en dat Putin als hij wil zijn gang kan gaan. Maar dat is niet de bedoeling van Putin. Putin wil het eigen land ( oost Ukraine en de Krim) terug en is daar nu praktisch in geslaagd.
Niemand neemt hem die meer af. Al die land gedeelten hebben via een referendum met overgrote meerderheid voor aansluiting bij Rusland gestemd. Maar daar hoor je het valse Westen ( Cabal ) niet over.

Die hebben zoals U weet Rusland wel meer voorgelogen en valse overeenkomsten getekend. Het is allemaal een schaamteloos gebeuren. Dat zijn de jongens zoals Rutte, die hun bevolking beliegen en bedriegen en ook qua trities niet te vertrouwen zijn, omdat zij zich er bewust niet aan houden.( ik heb het verkeerd herinnerd, Het spijt mij )

Je zou ze een schop onder hun zaadloze ballen geven, deze satanische pedofielen....Hij is de grootste schande als bestuurder, die het Nederlandse volk ooit heeft vertegenwoordigd.
Wij hebben hem niet gekozen. Want al zijn verkiezingen zijn gemanipuleerd geworden, zoals ook in heel europa gebeurd is.

Deze jongens en meisjes zijn daar neergezet omdat zij seksuele afwijkingen hebben en daarmee afpersbaar zijn geworden.
Maar dat heb ik al 13 keer verteld.....
Zij moeten allemaal snel achter slot en grendel en het is nu tijd voor burger arresten, welke grondwettelijk zijn geoorloofd....!!!!!

GTB.


Geen opmerkingen: