9/14/2024

ZAAK RUTTE: Rechter doet over 2 weken uitspraak:

Rechter doet over 2 weken uitspraak in zaak tegen Rutte:

De juridisch adviseur heeft besloten om Rutte juridisch aan te pakken voor ‘het leed dat hij miljoenen Nederlanders heeft aangedaan’.

Diep Respect voor de heer Aachboun!!

Deze week vond het kort geding van juridisch adviseur Karim Aachboun tegen Rutte, de NAVO en de Belgische Staat plaats bij de rechtbank Brussel.

Hij eist dat de NAVO-functie voor Rutte als secretaris-generaal wordt opgeschort.

Over twee weken doet de rechter uitspraak.

Rutte meent dat zijn nog te verkrijgen recht op immuniteit zwaarder zou moeten wegen dan het recht van Aachboun op een eerlijk proces.
Hij meent ook dat de rechtbank Brussel geen rechtsmacht zou hebben om over deze zaak te kunnen oordelen, omdat de NAVO immuniteit zou genieten.

De oud-premier heeft bovendien gesteld dat hij schade zou lijden als Aachboun dit kort geding van hem wint, omdat hij daardoor inkomsten zou mislopen – een jaarloon van 300.000 euro bij de NAVO –
wat neerkomt op 25.000 Euro per maand! én dit tot gezichtsverlies zou leiden.

Gezichtsverlies?
Leuk is dit!  Een man die totaal niet in de gaten heeft wat hij de afgelopen 14 jaar in Nederland heeft aangericht, vervolgens ook niet juridisch en diplomatiek op de juiste manier aangepakt is en dan krijg je dit soort uitspraken .

 NATO een van werelds grootste criminele organisaties geniet juridische immuniteit. Laat dat even inzinken.

 Een wet geregelde politieke immuniteit boven de Mensheid staande kan NOOIT WETTIG ZIJN  

Wat  opvalt,  dat het zo stil is in de media rond deze rechtszaak.
Je leest en hoort er heel weinig over dat deze man voor het gerecht heeft moeten verschijnen, hij is natuurlijk doodsbang dat de mensen hem doorkrijgen wie en wat hij werkelijk voor man is.
Dit is de meest vuile, kille, doodenge man die Nederland ooit aan het bewind heeft gehad.

Hij moest zo lang minister-president zijn om de plannen van het WEF te realiseren in het domme naïeve Nederland.
Nederlanders die klakkeloos geloven wat er allemaal over hun heen wordt gestrooid, zoals met het corona gebeuren. Te dom om zelf na te denken en dat was nou net de bedoeling van deze test, hoe makkelijk krijgen wij het volk onder controle

https://www.headliner.nl/item/rechter-doet-over-2-weken-uitspraak-in-zaak-tegen-rutte-zo-staan-de-zaken-ervoor-ninefornews-1265


Geen opmerkingen: