9/17/2024

Militaire inlichtingendiensten werken al jaren samen met white-hat:

 https://gazetteller.com/alert-700000-indictments-exposed-arrests-already-underway-ebs-documentaries-and-qfs-activation-global-military-checkpoints-to-enforce-nesara-gesara-during-10-days-of-darkness/

 
Het Emergency Broadcast System (EBS) is een onvermijdelijkheid die de wereld op zijn kop zal zetten. Elke beweging is berekend, elke eventualiteit is voorbereid.
Dit is de grootste en meest complexe operatie in de menselijke geschiedenis, die er volledig op gericht is om de gevestigde machtsstructuren te ontmantelen die de mensheid al veel te lang in hun greep houden
Denkt u dat dit business as usual is? De storm is hier en er is geen houden meer aan wat eraan komt.

Militaire bewegingen: de onzichtbare oorlog die in onze naam wordt uitgevochten
Laat u niet misleiden door de stille straten en de kalme luchten; onder het oppervlak brult de militaire machine tot leven. De afgelopen weken zijn er wereldwijd onbekende militaire installaties geactiveerd.

Hoge officieren, die eerder opzij waren gezet of met pensioen waren, zijn teruggeroepen naar hun taken op directe orders van de hoogste echelons van het militaire commando. We hebben het over generaals met expertise in psychologische oorlogsvoering, cyberoperaties en onconventionele oorlogsvoering - allemaal gemobiliseerd voor deze ongekende takedown.
Special forces-eenheden zijn stilletjes heringezet van actieve oorlogsgebieden naar strategische locaties binnen hun eigen grenzen.

Dit zijn de elites - Navy SEALs, Delta Force, British SAS, Russian Spetsnaz - die als nooit tevoren in harmonie opereren . Hun missie?

Het neutraliseren van belangrijke Cabal-agenten die zich hebben genesteld in de hoogste niveaus van de overheid, financiën en media.
Dit zijn chirurgische aanvallen, gecoördineerd om gelijktijdig in meer dan 100 landen plaats te vinden, ontworpen om de leiders van de Cabal in één klap te onthoofden. De stille moordenaars van de gerechtigheid staan klaar om toe te slaan , en als ze dat doen, zal het snel, bruut en absoluut zijn.

Wereldwijde communicatieblack-out: de digitale guillotine
De dreigende communicatieblackout van 10 dagen is geen noodzakelijke stap om de volledige verbreking van de Cabal-communicatienetwerken te garanderen. Het oude internet, vol met backdoors en spyware, was een speeltuin voor de elite, een instrument voor massasurveillance en manipulatie. Maar dat gaat nu voorbij.

Het quantuminternet, een veilig en onhackbaar systeem, zal de ruggengraat vormen van het nieuwe digitale tijdperk.
Satellieten, voorheen gecontroleerd door duistere zakelijke belangen en inlichtingendiensten, zijn in beslag genomen door militaire troepen .
Sommige zijn volledig vernietigd en vervangen door nieuwe, geheime satellieten die immuun zijn voor de hacks en penetraties die de oude systemen teisterden.
De communicatieblackout zal ook dienen als dekmantel voor de grootschalige militaire operaties die gaande zijn . In belangrijke stedelijke centra worden 's nachts militaire checkpoints opgezet, klaar om avondklokken af te dwingen en de orde te handhaven zodra de EBS begint .

Er zijn berichten dat er in grote grootstedelijke gebieden een aanzienlijke militaire aanwezigheid zal zijn,
niet alleen om de orde te handhaven, maar ook om toezicht te houden op de overgang naar een nieuw regeringssysteem onder NESARA/GESARA .
Inbeslagname van activa en financiële reset: de gouden strop van de cabal wordt strakker
Het Quantum Financial System is het instrument dat de financiële levensader van de Cabal zal wurgen.
Elke illegale transactie, elke verborgen bankrekening, elk offshore toevluchtsoord dat de gestolen rijkdom van de elite heeft beschermd, wordt blootgelegd.

 

 

 

 

Geen opmerkingen: