9/15/2024

De Puppet Masters: Huis Saud, Rothschilds, Soros:

 Deze griezels geloven dat ze de wereld kunnen beheersen. 

 

Het Huis Saud heeft een onvoorstelbare macht met meer dan $4 biljoen, gebouwd op olie en geheime deals.

De familie Rothschild, met hun greep op het bankwezen en $2 biljoen aan activa, heeft generaties lang de wereldwijde financiën vormgegeven.

Soros—hij gebruikt zijn $1 biljoen om bewegingen te financieren die zijn verdraaide agenda bevorderen.


Deze drie namen zijn slechts het oppervlak.

Hun ware macht gaat dieper dan iedereen zich kan voorstellen. Hun rijkdom, verborgen in slush funds en geheime banken, is de brandstof die oorlogen, corruptie en overheersing aanjaagt.

De Feeder Systems of Evil:

Oorlog en Corruptie: Oorlogen worden niet uitgevochten voor vrijheid. Ze worden uitgevochten voor winst. De elites profiteren van oorlog als parasieten. Elke oorlog die we hebben gezien, elk conflict, het is allemaal onderdeel van hun spel. Ze creëren chaos en ze profiteren ervan. Ondertussen houden ze de wereld afgeleid met valse beloften van milieuactivisme, terwijl ze in het geheim macht hamsteren.

Symboliek en controle:

De driehoek en het oog: De symbolen van hun controle zijn overal om ons heen: de driehoek, het oog van de voorzienigheid. Deze symbolen vertegenwoordigen macht, controle, bedrog. De driehoek weerspiegelt de drie families die denken dat ze alle troeven in handen hebben. Ze gebruiken deze symbolen om hun controle over ons te pronken. Maar nu zien we door hun leugens heen.

De hoeksteen van macht:

de bloedlijnen volgen: om wereldwijde controle te begrijpen, moeten we de bloedlijnen volgen. Macht wordt al eeuwenlang doorgegeven binnen bepaalde families. Deze families - het Huis van Saud, Rothschilds, Soros - zijn slechts de laatste in een lange rij heersers die de mensheid tot slaaf hebben gemaakt. Verwijder de hoeksteen en hun hele systeem valt uit elkaar.


S*c-aanbidding en culten: En wat drijft deze elites?

- Achter gesloten deuren voeren ze rituelen uit, ervan overtuigd dat duistere krachten hen meer macht zullen geven. Epstein Island was slechts een glimp van hun verdorvenheid. Maar dit gaat niet alleen om geld, het gaat om macht over jou, over ons allemaal.
Poetins waarschuwing: De Nieuwe Wereldorde aanbidt SATAN:

Zelfs Vladimir Poetin kent de waarheid: de Nieuwe Wereldorde is niets minder dan een  S....sekte.
Zijn woorden zijn een harde herinnering aan wat er op het spel staat.

Het tij keert. Er is een diepe reiniging gaande en de strijd tussen goed en kwaad gaat zijn laatste fase in. Het is tijd om op te staan, de leugens te verwerpen en het web van controle van de marionettenspelers af te breken.

Het ontwaken van de mensheid kan niet worden gestopt.

Geen opmerkingen: