9/25/2024

We staan ​​op de rand van een ongekende verschuiving:

Trumps aanstaande terugkeer leidt tot wereldwijde militaire activering, staat van beleg en een wereldwijde black-out terwijl troepen zich mobiliseren aan de frontlinies van de ultieme wereldwijde operatie!



We staan ​​ op de rand van een ongekende verschuiving.

Trumps terugkeer is niet alleen een politieke gebeurtenis; het is de trigger voor de volledige ineenstorting van de wereldwijde controle van de Cabal.
Dit is een eeuwenoud systeem van manipulatie en de Global Military Alliance heeft gewacht op dit moment om toe te slaan.



20 oktober 2024 - een nacht die de wereld nooit zal vergeten.

De staat van beleg zal wereldwijd worden uitgerold, en daarmee een black-out zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Lichten uit, geen communicatie, geen nieuws.

Het machtsfort van de Cabal zal instorten en in die duisternis zal het leger als een klok door steden razen en de elites arresteren die de wereld hebben leeggezogen.

Het leger is er niet voor menigtebeheersing.

Ze zijn wekenlang in scène gezet, wachtend op de massale arrestaties van verraders - politici, CEO's en techmagnaten die dachten dat ze onaantastbaar waren. Pelosi, Schiff, Soros - ze staan ​​allemaal op de lijst.

Dit is de storm waar we op hebben gewacht!

Wanneer de stroomuitval toeslaat, zal het Emergency Broadcast System oplichten en de waarheid uitzenden die decennialang verborgen is gebleven.

Gedurende drie tot tien dagen zal de wereld gedwongen worden om de echte verschrikkingen onder ogen te zien - mensenhandel, schaduwdeals en de sinistere krachten die achter elke crisis aan de touwtjes trekken.

De Alliantie zal wereldwijd optreden, door elke grote stad razen en het netwerk van de Cabal uitschakelen.

Dit is een wereldwijde inspanning - Europa, Azië, de VS - nergens zal het veilig zijn voor deze tirannen. Miljardairs en politici zullen in het licht worden gesleurd. Hun rijkdom bevroren, hun privéjets aan de grond, hun bunkers doorbroken.

Trumps terugkeer is niet symbolisch. Hij zal toezicht houden op de creatie van een nieuw systeem, het Quantum Financial System (QFS), dat wordt ondersteund door echte activa zoals goud en zilver. Geen valutamanipulatie meer, geen schuldslavernij meer. Elke transactie zal traceerbaar zijn en de elites zullen hun vermogen om economieën te controleren verliezen.

Het Quantum Voting System zal verkiezingen voor altijd veiligstellen.
Geen fraude meer: ​​stemmen worden direct en transparant geteld. Het is het einde van gemanipuleerde verkiezingen en het begin van echt bestuur.
Overheden worden uitgekleed, mager en verantwoording verschuldigd aan het volk.

Med Beds zullen eindelijk worden vrijgegeven.

Dit zijn niet alleen helende machines: ze zullen veroudering omkeren, verwondingen genezen en ziekten genezen waaraan de elites ons hebben laten sterven.
Militaire troepen zullen vooreerst deze centra bewaken en ervoor zorgen dat niemand deze revolutie in de gezondheidszorg kan stoppen.

Terwijl Trump de CIA, Mossad en andere corrupte instanties ontmantelt, zal een nieuw tijdperk van transparantie aanbreken.
Het internet, herboren onder Star Link, zal vrij zijn van censuur, een platform voor de waarheid.

Dit is het: de ultieme strijd tussen goed en kwaad is begonnen.

De overwinning is binnen handbereik. Bereid je voor op de black-out, de arrestaties en de storm die alles zal veranderen.

De tijd van de Cabal is voorbij. Niets kan stoppen wat er gaat komen.

Geen opmerkingen: