9/25/2024

Onze oudjes vallen bij bosjes neer:

                          Heeft u ooit al echt virus gezien in het? 

als enkel een computer animatie!!

Wat bij alle vorige epidemieën niet gelukt is, wordt nu in een versneld tempo, als onderdeel van de Great Reset, door gevoerd. De geschiedenis van de Spaanse Griep herhaalt zich. Het zijn de gevaccineerde mensen die vroeg of later het loodje gaan leggen.

Het wordt snel tijd deze onzin stopt en alle schuldigen die aan dit genocide plan meewerken schuldig worden bevonden aan het verraden van mensen en hun land. Op genocide kan wat mij betreft maar 1 straf bestaan. Hopelijk is Nederland wakker en wordt er volgende week al afgerekend.

Met het plan dat nu doorgevoerd wordt, zou het pas een verrassing zijn als niemand overlijdt.

 

 DE GROTE OPRUIMING  VAN ONZE OUDEREN.

 In woonzorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk zijn in een maand tijd 26 bewoners overleden ( VERMOORD). Dat gebeurde vlak nadat ze het coronavaccin MET DWANG! hadden gekregen.

Een oud-medewerker laat aan NineForNews weten dat ze het verzorgingstehuis nog gewaarschuwd heeft, maar ze kreeg te horen dat ‘wij ons als organisatie nu eenmaal te houden hebben aan de richtlijnen van de overheid’.

Dit soort berichten zie je bijna dagelijks langskomen.
Zorgmedewerkers houden hun kaken stijf op elkaar.
Autoriteiten zeggen dat er geen sprake is van een link.
En we gaan weer over tot de orde van de dag. 

Er zijn circa 3 miljoen ouderen in Nederland [bron: Centraal Bureau voor de Statistiek]

Het  minst dodelijk vaccin  met
27.000 bijwerkingen heeft een dodelijke afloop binnen 3 maanden van 2,2 %; naast andere bijwerkingen die een gevaccineerde  kunnen krijgen. Massale vaccinatie bijvoorbeeld als
de helft van de ouderen zou worden ingeënt, zal resulteren  in 33.000 doden [1.500.000 x 2..2% ]. 

Afgezien van het aantal doden dat meer is dan de hele nep= Corona-plaag heeft gekost, is de effectiviteit van het vaccin beperkt in het voorkomen van een griepje  zelf.

Het vaccin-middel met een fatale afloop van circa 2% blijkt getalsmatig erger dan de kwaal, los van de feitelijke bescherming [de afname van de kans dat je geen corona ( = Griep) meer krijgt), en de overige bijwerkingen.
In bodegraven schijnt een heel bejaardentehuis gesloten te zijn omdat ze alles en iedereen hebben uitgemoord met het zogenaamde vaccin. zoek de video’s op:RUMBLE mh20

Net als in wo2 word je met de trein naar de spuit plaats gebracht voor je tweede spuit moet je van Breda naar Tilburg als je 80 jaar bent of ouder.

 

De moordcampagne in Nederland is in volle gang !!! Onthoudt hun namen !

In en in triest,dat de oudere mens zo aan hun einde moeten komen.


 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: