6/26/2022

Jun.26, 2022 GTB 609.

 Jun.26, 2022
GTB 609.

ABORTUSWET OVERTURNED, TERUGGEDRAAID...!!!!
Waarom ? ALLES HEEFT EEN REDEN.


Simpel gesteld, baas in eigen buik? Dat mag mag niet meer !! Wat krijgen wij nou..... Neen, zo simpel ligt het niet.
De eigenlijke grondreden, de achterliggende reden, is het misbruik wat wettelijk ontstaan is.
Men heeft de in verschillende landen en staten de abortus termijn opgeschroefd tot 9 maanden en soms langer. Het recht om geen kind te nemen.
Wat in het begin goed bedoeld is geworden is verkracht en zoals gewoonlijk aan alle kanten gebruikt en misbruikt. 

(Bij verkrachting neem je de morning afterpil)

Ik zal niet ingaan op wel en nietes van abortus leg alleen op tafel sommige , toch wel belangrijke overwegingen.

Want bij abortus op lange termijn waarna het kind verkocht werd.  komt de orgaanhandel,het DNA ,  de "Baby's worden levend ter wereld gebracht en hun hart wordt eruit gesneden zonder verdoving om vaccins te ontwikkelen"
Maar begrijp dat dit een van de redenen is waarom degenen die de controle hebben zo sterk vóór abortus zijn.

 

Dan komende religieuze achtergronden. Om nog maar te zwijgen van alle wilde en kwaadaardige shit de satanische pedo, cabal  etc. etc etc...

Normaal is, dat nadat een normale met beide instemming bevruchting heeft plaatsgehad, het ontstane leven vanuit het universum de ziel aantrekt. Het is een nog niet geboren mens geworden, de ziel ( in casu de godskern) is ingedaald. En die mag U niet vernietigen, het is niet aan U, dat te doen.

Aan de andere kant zoekt de ziel (uit de 28 in full en half trans ontvangen boeken uit het hiernamaals van Jozef Rulof) zelf zij ouders uit, al 7 jaar voor de conceptie. Maar de ziel weet ook dat er abortus gepleegd gaat worden, dus hij daalt niet in.
( dus hij zoekt U niet uit)
Door kosmische wetten daalt wel een ziel in, maar dat is dan een ziel/ godskern van een psychopaat, die alleen een of twee maanden wil indalen meer niet, want voor die ziel is elke indaling een stukje verbetering van zijn positie, het proberen omhoog te klimmen, uit zijn huidige is mensonwaardige positie. Daar doet dus de abortus geen pijn, maar helpt de psychopaat te klimmen.

De mens heeft een vrije wil. Daar gaat het om dat is de basis. De maatschappij heeft daar niets mee te maken. De maatschappij, probeert dat met wetten, zodat er geen rotzooitje van gemaakt wordt.
Maar daardoor wordt het juist een  grote rotstooi.  

Iedereen heeft een rechtsgevoel wat zuiver is. Hij/ Zij heeft op zich geen maatschappij nodig om zijn recht gevoelens te ordenen. En wij zien dus ook dat de maatschappij er een rotstooi van maakt. Kijk maar naar de regeringen, de rechtspraak, de uitvoering. Alles deugd niet echt.

Niemand mag en kan U beperken, u bent een uniek persoon met een eigen rechtsgevoel. Dat is uw eigen verantwoordelijkheid en daar heeft niemand iets mee te maken,
Niet de dominee of de pastoor, niet Rutte en de VVD. Niemand.
Ook heeft men niet het recht om U te injecteren, alleen als U dat ZELF wil en goedvindt
 
GTB

Geen opmerkingen: