6/28/2022

Europa’s zelfmoordpogingen

 

De eerste poging begon in Sarajevo in 1914 en eindigde in Versailles in 1919.
De tweede poging begon een generatie later in Warschau in 1939 en eindigde in Berlijn in 1945. Nadat de tweede poging bijna geslaagd was (het miste de atoombom op enkele maanden na), werd Europa nuchter en trager, en wachtte tot de honderdste verjaardag van 1914 om het voor de derde keer te proberen. 

De derde poging begon in Kiev, opnieuw in Oost-Europa,
Die in 2014 en wordt voortgezet in de Speciale Militaire Operatie (SMO) en WEF.
Bij elke poging heeft Europa verloren. De eerste keer verloor het drie rijken (het Russische, het Oostenrijks-Hongaarse en het Duitse), de tweede keer twee rijken, het dodelijk verzwakte Britse en Franse, waardoor de suprematie van het Amerikaanse Rijk in Europa, net als in de rest van de wereld, verzekerd was, schrijft Batiushka.

3de poging. Wat zal Europa deze keer verliezen?
Het enige imperium dat overblijft – de EU. Wanneer?
 

Pas enige tijd na de afsluiting van de (SMO). Het zou dwaas zijn om precies te voorspellen wanneer dat zal zijn, het hoogtepunt van Europa’s derde zelfmoordpoging.
Het zou allemaal begin juli voorbij kunnen zijn. Of het kan nog jaren aanslepen.
Beide uitkomsten zijn echter extreme mogelijkheden en er zijn andere mogelijkheden daartussenin. Niettemin zijn sommige tendensen duidelijk. 

Alleen de mate waarin en de snelheid waarmee zij zich zullen ontwikkelen, is onzeker. Hoe dan ook, wat er ook gebeurt in Oekraïne, Europa zal worden hervormd.
Het zal nooit meer hetzelfde zijn.
Het zaad dat de westerse elite in 2014 in Kiev heeft gezaaid, wordt vandaag geoogst in de vorm van dood, verdeeldheid, ontevredenheid en armoede in Europa.

We hebben gezegd dat Europa daarna nooit meer hetzelfde zal zijn. Dat komt omdat, tenzij Europa deze keer echt serieus is over zelfmoord (en het is er twee keer eerder in geslaagd het te vermijden), deze Operatie Z de tirannieke Westerse WEF wereld, EU en VK Europa, zal afsplitsen van de VS.

Het is over voor het Imperium DEEP STATE van Satan 
Het zal ook het einde inhouden van de Amerikaanse WEF bezetting van Europa door de EU. Als de slavenhouder sterft, herwint de slaaf zijn vrijheid. 

Het is Operatie Z+. En wie zijn wij, degenen die zullen overleven?

Wij zijn Generatie Z+. Wij zijn degenen die ‘uit de grote verdrukking’ zullen komen en zullen overleven.
Wij zijn degenen die in de echte Wereldwijde wereld zullen leven, niet in de Westerse bubbel Globalistische wereld.
Wij zijn de echte Europeanen van de oude en nieuwe Europese geschiedenis, die weigerden zelfmoord te plegen, de Soevereine Europeanen.
De werkelijkheid begint eindelijk te dagen.

 

Geen opmerkingen: