6/28/2022

Grote steun voor Boeren en Burgers:

Deze massale steun van de burgers laat zien dat het vertrouwen in de politiek bij héél veel burger tot een dieptepunt is beland!

Wij leven in een land waar de overheid op basis van fraude en overduidelijke leugens hele beroepsgroepen kan terroriseren en zelfs onteigenen. Gesteund door de MSM.

Als we nu niet voor de boeren opkomen, komen we allemaal aan de beurt.

#boerenopstand #boerenprotest 
De getergde boer symboliseert de getergde burger! Eerst Groningen, toen de toeslag affaire enz, en nu de boer………straks wij! 

 De boeren zetten Nederland op z’n kop. Ze protesteren niet alleen op de snelweg tegen het stikstofbeleid, ook bij gemeentehuizen wordt actiegevoerd. In Apeldoorn werd mest en gier gestort bij het gemeentehuis
op het Marktplein en werden strobalen en een stapel pallets aangestoken.

Ook in Epe gingen balen in vlammen op. In Ommen en Rijssen gingen boeren in gesprek met de gemeente.
In Winterswijk werd een Duitse grenspaal neergezet in het Korenburgerveen. Ze wilden er zo op wijzen dat er in Duitsland andere regels gelden voor de stikstofuitstoot.

De oorlog tegen de boeren is ook onze oorlog:

DE OORLOG TEGEN DE BOEREN IS OOK OORLOG TEGEN HET VOLK.
De boeren  en de vissers nemen het voortouw, in ONZE oorlog tegen belijd van het Rutte Kartel.
Het wegjagen van de boeren is LEVENSGEVAARLIJK, het brengt kapotte bedrijven dus ontslagen , het brengt geen voedsel dus armoede dat brengt ons naar verzet .
Want zonder eten worden we ziek en gaan we dood aan ziektes. 
DOE MEE MET DE BOEREN ZE HEBBEN ONS HELE LEVEN OOK IN DE HITLER OORLOG VOOR ONS VOEDSEL GEZORGD!

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voegt hieraan toe: “Beseft iedereen die zich nu tegen de boeren keert dat hij wel eens de volgende kan zijn?
Denk aan die onteigeningswet die al klaarligt voor bedrijven en privébezit.
Deze neo-communistische ‘you own nothing’-ideologie raakt ons uiteindelijk allemaal.”

Uit alle hoeken en lagen van het land komt steun.
“Ik steun de boerenopstand, deze regering richt ons land te gronde en luistert niet meer naar burgers,” reageert huisarts Els van Veen.

“Sta al meer dan een uur in de file, maar dat interesseert me geen reet. Al sta ik er de hele dag in, 100 procent steun,” twittert Gerritje.

Ton schrijft op Twitter:
“Sta in de blokkade bij Assen. Ondanks dat ik op dit moment niet verder kan: zet hem op boeren, ik sta achter jullie.”
 Wanneer de mensen moegetergd zijn breekt de revolutie los. De gevestigde orde heeft de innerlijk broedende woede te lang genegeerd en krijgt de rekening gepresenteerd.

Neerknuppelen, honden en paarden inzetten tegen vreedzame demonstranten ook. Wat dacht je van het gevaar van de medisch niet noodzakelijke experimentele genspuit. Kom maar met de echte cijfers NWO regime. WEF gespuis dat is wat jullie zijn.

 

Geen opmerkingen: