6/24/2022

Abortus en geen rechten voor de vrouw

FX's Jane Roe sterfbedbekentenis onthult de abortusleugen in het hart van religieus rechts
https://www.nbcnews.com/think/opinion/fx-s-jane-roe-deathbed-confession-reveals-abortion-lie-heart-ncna1214381


Ik geloof niet dat mannen een vrouw moeten vertellen wat ze met haar lichaam moet doen - in feite geloof ik niet dat een mens een ander mens mag vertellen of dwingen wat hij met zijn lichaam moet doen. Ik ben helemaal voor de Rechten van de Vrouw, het recht van de vrouw om te doen wat ze wil met haar lichaam - maar ZONDER manipulatie van de VRIJE WIL, zonder een satanische betovering, zonder ongeziene parasitaire & negatieve entiteit bijlagen die onbewust vrouwen & meisjes beïnvloeden.

3D vrouwelijke menselijke lichamen zijn aangevallen op alle niveaus, in alle vormen, in alle dimensies - voor eonen.
De matrix verzorgt & indoctrineert jonge meisjes. Elk deel van het lichaam van de vrouw wordt zwaar op de markt gebracht, voor winst & meestal voor producten die NIET gezond zijn.


Ze dringen niet aan op abortus vanwege de rechten van de vrouw 

 - De echte reden is dat het matrix-systeem lichaamsdelen van kinderen nodig heeft als voorraad voor de productie van producten. Afgezien van adrenochroom, kannibalistische levensstijlen, satanische rituelen & offers, willen zij ook abortussen op de laatste termijn, want hoe meer ontwikkeld een geaborteerd kind is, hoe krachtiger & waardevoller de baby-onderdelen zijn - alles voor hun goddeloze wetenschappelijke behoeften.
Dit is waarom zij abortussen toestaan tot aan de tijd van de natuurlijke geboorte.

Dit is wat er nu gebeurt in Californië:

Dokter zegt dat CA-wet AB 2223 "legalisatie van het doden van onschuldige pasgeboren kinderen tot de leeftijd van 28 dagen" toestaat
https://t.me/drue86/19062

Miljarden dollars gaan naar de massale manipulatie van vrouwen om moedwillig hun heiligheid op te geven door middel van abortussen, vermomd als een illusoire keuzevrijheid met hun lichaam - maar alleen in het onderwerp van de abortus, niet ergens anders in de samenleving of andere delen van het vrouwelijk lichaam.

Abortussen hebben ABSOLUUT NIETS te maken met VROUWENRECHTEN. Ik weet dat dit een zeer gevoelig onderwerp is voor velen, maar de waarheid is - abortussen maken deel uit van het satanische ritueel van de matrix, vermomd als vrouwenrechten.
Baby onderdelen zijn waardevol en gewild. Baby ingewanden zijn ook in de covid vaQ.

Satanisten geven openlijk toe dat ze van kinderoffering door middel van abortus een officieel ritueel maken door de Satanic Temple
https://t.me/drue86/7793

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: