6/27/2022

Abortus is een Big-Frankenstein Business

Fauci Studie: Foetale weefsels van baby's werden getransplanteerd in muizen in gruwelijke experimenten.

Tucker Carlson vraagt David Daleiden over de NIAID studie die de scalpen van laatgeboren baby's transplanteerde op ratten.

Tucker: "Heeft Fauci dit verantwoord?"

Nee, en dr. Anthony Fauci is eigenaar van elk stukje van deze studie.

Er hangen nieuwe schaduwen over Anthony Fauci.
De medisch adviseur van de president van de Verenigde Staten speelde een sleutelrol in het onderzoek naar de verkoop van lichaamsdelen van geaborteerde baby's.

De National Institutes of Health, onder leiding van deze viroloog, ontving 27 miljoen dollar van de Amerikaanse belastingbetaler om 80% van de tests op foetaal weefsel uit te voeren. Het grootste deel van de financiering (79,8%) komt van het nationale instituut voor allergie en infectieziekten (NIAID), dat onder leiding staat van Fauci zelf, die verwacht in 2022 88 miljoen dollar aan dit soort onderzoek te besteden.
Dit is onthuld door Fox News televisie.

De projecten omvatten het "vermenselijken" van muizen "gereconstitueerd met menselijke foetale lever" afkomstig van baby's geaborteerd tussen 17 en 22 weken oud, en deze studie ontving meer dan $ 20 miljoen van NIAID tussen 2014 en 2018.

Een andere studie, gefinancierd door het nationale ooginstituut, richtte zich op foetale oogcellen, naar verluidt geleverd door advanced biosciences resources, een instelling met bekende banden met "Planned Parenthood"

Abortus is een Big FRANKENSTEIN Business

Foetale experimenten
https://www.ewtn.com/catholicism/library/fetal-experimentation-frankenstein-revisited-9610


Geen opmerkingen: