6/28/2022

Gevaccineerde zijn eigendom van Big Pharma.

 Gevaccineerde mensen zijn, als gevolg van de met DNA of RNA-gen gemodificeerde vaccinatie waarop de vaccinfabrikanten octrooien bezitten, reeds onmiddellijk na hun eerste vaccinatie eigendom geworden van de octrooihouder. Dit is de uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Volgens een VN-besluit uit 2012 zijn de mensenrechten niet langer van toepassing op gevaccineerden, aangezien zij na de vaccinatie als transhumane wezens worden beschouwd en toebehoren aan de octrooihouder van het vaccin.

In het VN-besluit staat het volgende: Al het genetisch materiaal op aarde behoort toe aan BigTech/Pharma - en mag naar believen worden geëxploiteerd.

Gevaccineerde mensen zijn, als gevolg van de met DNA of RNA-gen gemodificeerde vaccinatie waarop de vaccinfabrikanten octrooien bezitten, reeds onmiddellijk na hun eerste vaccinatie eigendom geworden van de octrooihouder. Dit is de uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof.

De meeste mensen, en vooral gevaccineerde mensen, hebben misschien geen idee van het volgende ongelooflijke nieuws: Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft bepaald dat wereldwijd gevaccineerde mensen worden beschouwd als geoctrooieerde personen en in feite eigendom worden van de fabrikant van het genetisch gemanipuleerde materiaal dat zij via vaccinatie hebben ontvangen.
Aangezien de cellen van de gevaccineerde persoon dit materiaal gedurende hun hele leven produceren en in hun lichaam verspreiden, wordt het hele lichaam van de gevaccineerde persoon beschouwd als eigendom van Big Pharma.

Gevaccineerden zijn dus niet langer natuurlijke mensen, maar zogenaamde transmensen: alle mensenrechten die voor natuurlijke mensen gelden, zijn zonder uitzondering niet langer van toepassing op deze transhumane gevaccineerden.
Sinds 2013 zijn alle gengemodificeerde, mRNA-gevaccineerde mensen wettelijk zogenaamde trans-mensen, krijgen geen mensenrechten en ook geen andere rechten van een staat.
Dit alles geldt niet alleen voor de gevaccineerden die in de VS wonen, maar wereldwijd voor iedereen met mRNA-sera.

Ik ben me er volledig van bewust dat dit alles moeilijk te geloven is. Maar het is een bittere realiteit die door politici en de massamedia opzettelijk wordt verzwegen. Iedereen kan dit voor zichzelf zien in de volgende link van het Hooggerechtshof van de VS: https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf.

Lees in het volgende artikel hoe de VN het hele genetische materiaal van de aarde heeft vrijgegeven als Ressort de voor Big Pharma en Bettag. Wat u zult lezen in dit uitstekend onderzochte artikel zal u de adem benemen, zelfs na al het slechte nieuws van de laatste 18 maanden in verband met het Corona-plantsoen van de zogenaamde 1% elite van de wereld. U zult zich afvragen waarom geen enkele politicus en geen enkele belangrijke massamedia de mensen over dit VN-besluit hebben geïnformeerd. Mijn lezers weten waarom dat zo is. 👇👇👇

https://michael-mannheimer.net/2021/10/30/un-beschluss-das-gesamte-genetische-material-auf-der-erde-gehoert-bigtech-pharma-und-darf-nach-belieben-ausgebeutet-werden/

Geen opmerkingen: