12/31/2019

Enjoy het 1000Miljard euro acteer talent van de hitsige narcist Frans Timmermans.

De EU.... leuker kunnen we het niet maken.


DE LEUGEN REGEERT: met weer zo'n onderwerp waarmee de egotripper links je het geld uit de zak lullen. Gelukkig gaan steeds meer en meer mensen eindelijk in zien dat dit ranzige figuur zijn ego loopt te strelen. 
Nu gaat hij het doen met de centjes de 1000Miljard euro afpikken van alle Europeanen , om ze op te offeren om zichzelf te helpen zijn  eigen IK te strelen. 

 

 Cyril Wentzel ontmantelt de groene religie 

Deze gewetenloze MH17 eenakter in theatraal Kostschool Engels, alles voor de eigen glorie die Timmerfrans voor de VN opvoerde, over mensen die elkaar in de ogen kijken en elkaars hand grijpen voor ze ter aarde storten.

Of dat niet een beetje te veel van het goede was, wil Pauw eerst weten, want: "Strikt genomen roept u een beeld op dat niet zo heeft plaatsgevonden." 


Meteen bijt een felle Frans hem toe: "Durft u dat zo te zeggen? U weet dat er iemand gevonden is met een zuurstofkapje op zijn mond? Die heeft dus de tijd gehad om dat te doen?" Bam. Wéér mikt Timmerfrans op de traanbuizen van het publiek,


Pauw verzuimde om een kritische vraag te stellen over De Leugen Over De Ring die Timmerfrans verkondigde.
 Hij maakt zelfs nog een verwijdergebaar om de ring-anekdote te illustreren.
De tekst van de speech verscheen binnen luttele minuten na afloop al op de Facebook van Frans. 
Het verhaal van de gestolen trouwring bleek 1 dag later, op 22 juli, echter niet te kloppen.  En ook dat Timmerfrans beweerde dat iedere Nederlander direct of indirect wel iemand aan boord kende was     natuurlijk een overdrijving om de dramatiek nog even sterker aan te zetten. Op die manier ben ik ook een kennis van Woody Allen, Vladimir Poetin en Chaz Bono.
Multo grazie da parte della popolazione olandese, signor ministro Timmerfrans.De video bewijst dat de "thug" waar Timmermans het over heeft, de ring niet steelt, maar juist lijkt veilig te stellen (.GIF). De passage over de ring blijkt daarop in de tekst op Fransbook subtiel te zijn aangepast: "The last couple of days we have received very disturbing reports of bodies being moved about and looted for their possessions. It must be unbearable first to lose your husband and then to have to fear that some thug might steal his wedding ring from his remains."
  
Dat Timmerschwantz zijn leugenverhaal zijn geschiedsvervalsing, een typisch communistisch trekje, moet ik zeggen aanpast inplaats van zijn excuses maakt aan de mensen die daar zo veel mogelijk hebben geruimd is wat hem tijdens de cursusavonden van de Pvda is geleerd , die letterlijk over lijken gaan voor de baantjes in europa.
Terwijl heel Nederland met tranen in de ogen zat vanwege deze 'fantastische' speech, was het niets meer dan een gore leugen.  
De 1 zijn dood is de ander zijn brood (een EU baantje) net zo als de JFK-moord, de vuurwerkramp Enschede , de Fred Spijkerszaak, de brand in het Catshuis en alle andere wegmoffelzaken van overheden bij elkaar!!

Haagse Bronnen: 'Zuurstofmasker is puur gelul van een dronken egomaan. Hij koppelt hij aan een groot ego, grootheidswaanzin, grote ambitie en schaamteloze zelfpromotie. 
Alles wat hij zegt en doet is puur voor zijn eigen belang.

Rijp voor in een kliniek voor geesteszieken. Ook daar zitten allerlei lui met persoonlijkheidsstoornissen die hierdoor een gevaar kunnen vormen voor hun omgeving en de maatschappij, vooral als zij op invloedrijke posten ongestoord hun gang kunnen gaan. 

De geschiedenis heeft tal van voorbeelden. 


 Syp Wynia: 'Burgers moeten opstaan tegen EU- klimaatplannen' die 1000 Miljard euro  moeten kosten.

Syp Wynia heeft een burgermanifest opgesteld tegen de klimaatplannen van de regering. Hij wil dit manifest indienen als onderdeel van de 'publieksconsultatie'.


WYNIA’s WEEK: Zijn we allemaal gek geworden, of zo?


Geen opmerkingen: