12/30/2019

Alleen domme mensen hebben ,SLIMME, apparaten

De ‘updateplicht’ staat in een wetsvoorstel van het kabinet. 
Het volgt daarmee EU-regelgeving die op initiatief van Nederland tot stand is gekomen. Het is een EU plicht, die in de hele EU gaat gelden. 

Die update-plicht voorkomt eerder dat men wordt begluurd dan dat een verlopen stuk software dat doet.  De meeste elektronische zooi gaat tegenwoordig precies 2 jaar mee. Dan stoppen ze gewoon. en moet je een nieuwe aanschaffen. Uitzondering is de smartphone. Die is al kapot. na 1 x op de grond stuiteren.
 -
Vanaf 2021 moeten verkopers ervoor zorgen dat een apparaat ‘minimaal EU- spionagegericht blijft functioneren op hetzelfde niveau als ten tijde van de aankoop, want veel mensen zijn zo dom dat ze willens en wetens een 24x7 spionerende reclamezuil midden in de woonkamer plaatsten, ehh, sorry "smart speaker" bedoel ik. 
Lekker allemaal tegen je Google spion praten...Of zo’n Ring deurbel. Ook zo’n spionage ding.

VERPLICHTE updates voor smartphones, televisie's, ijskasten, beveiligingscamera's <lol En om al die domme mensen nog beter te kunnen bespieden komt er nu een UPDATE PLICHT voor apparaten. De   internet of things.... 

U  *HEEFT* het recht hebben om niet mee te doen met die spionageactiviteiten in de eigen woning. 
Het is vooral de overheid en de bedrijven die handvatten missen om u te bespioneren en extra geld uit uw de zak te kloppen.
Als men u een gratis slimme 
electrameter aanbied reageer daar niet op.. 
Resultaat, ff nog meer brieven, aangetekend op het laatst zelfs een telefoontje. Waarom je niet reageerde op hun fantastische aanbod?
Want nu nog gratis maar als je het later alsnog zou willen dan kost dat dan 72euro! Je zou wel gek zijn als je het niet deed...

Nou, we zijn toch niet gek! Weg met hun troep die alleen maar in hun voordeel werkt en mijn nadeel. Want uw gas en stroom zal via uw slimme spionage meter ieder jaar een stijgende volume lijn laten zien.
 
Zorg dat uw tv, radio, lampen gaan gewoon analoog draaien. Geen 'sprekende assistenten, een 100% analoge auto en de gps op de telefoon uit en de cam op de macbook afgeplakt. 
En als je wasmachine na de twee jaar fabrieksgarantie kapot gaat kan je gewoon naar de verkoper gaan. (Art 7.17 abw).
Dat willen ze nooit, maar dat staat al heel lang in de wet.
De verkoper (niet de fabrikant) is verantwoordelijk. 
Dat een fabrikant vervolgens de garantie van de verkoper overneemt daar heb je in principe niks mee te maken. 
Less is More. Hou het simple. 
Mag ik nog even mededelen zo kort voor de feestdagen dat het de bedoeling is dat de wet Hillen per 1-1-2020 wordt afgeschaft. Dat betekent dat u over uw volledig afbetaalde huis extra belasting gaat betalen. 
Betaal daarom ook nooit je huis helemaal af.


PRETTIG NIEUWJAAR  NEXIT!!


Geen opmerkingen: