12/05/2019

.Alle distributiecentra blokkeren. Koop uw voedsel rechtstreeks bij de boer !!!

Het kruitvat is er inmiddels; nu nog iets/iemand die de lont aansteekt.

De AHs van deze wereld knijpen de boeren uit. Boeren en zo voorts . U heeft groot gelijk. 

En u de burger,  merkt u al wat??!!
In nog geen jaar tijd hebben we ineens een klimaat-crisis, een stikstofcrisis, een PFAS-crisis en een PAS-crisis.
Een half jaar geleden had niemand nog ooit van PFAS gehoord, behalve misschien wat leden van milieu-dramgroepjes die het inmiddels tot hun core-business hebben gemaakt om hard werkende ondernemers naar een faillissement te jagen, daarmee dit land volledig lam te leggen en daardoor economisch naar de gallemiezen te helpen.


Allemaal bliksemafleiders van het echte grote probleem, namelijk de ongebreidelde instroom van asielzoekers. 
Dit moet en zal zoveel mogelijk onbesproken blijven. 
Waarom, wat zit hier achter. 
De omvolking van West Europa om de weg vrij te maken voor de uiteindelijke droom van de eurofielen, de EUSSR. Geen oorspronkelijke bevolking meer en de weg is vrij om door te stomen naar het einddoel. De vraag is gaat het ze lukken. 

DUS koop uw voedsel rechtstreeks bij de boer !
 
De milieubeweging heeft véél te veel macht in de schoot geworpen gekregen in dit land. Greenpies, Milieu Defensie en Natuur & Milieu voorop.
Organisaties en clubjes die zich onledig houden met milieu- gedram schuiven als vanzelfsprekend aan aan de belangrijkste bestuur - en beleidstafels in Nederland. Eigenlijk een volkomen absurde gang van zaken.

Het wordt tijd dat de vanzelfsprekende macht en de vanzelfsprekende belangrijkheid van milieuclubs definitief wordt gebroken. 

En dat allerlei milieu-wetten worden aangepast zodat kleine groepjes fanatieke drammers geen kans meer maken belangrijke projecten via de rechter ongedaan te maken.
Zodat ondernemers in dit land weer gewoon kunnen doorgaan met de vooruitgang en het scheppen van werkgelegenheid.

 -
De boeren willen in de week voor kerst de voedselvoorziening in het hele land platleggen. Het FDF-bestuur hakt daar maandagavond de knoop over door. De blokkering van distributiecentra door het hele land ligt voor de hand, aldus Bouwer.
Pijnpunten: Klimaat, immigratie, groene stikstof maffia, belastingen, EU...... 

 Stikstof is gewoon een verzonnen probleem om mensen uit hun boerderijen en bedrijven te pesten, en er zelf rijk van te worden!

Ongeveer 78% van alle lucht bestaat uit stikstof, de rest wordt er bij verzonnen om geld binnen te harken. Als we het milieu willen sparen moeten we nu beginnen met het ruimen van mensen op grote schaal ! 

Afgelopen oktober gingen boeren twee keer naar Den Haag: op het Malieveld demonstreerden ze tegen het regeringsbeleid. ,,Maar op het Malieveld bereik je niks’’, meent Bouwer. ,,Het Landbouw Collectief (waarin dertien boerenorganisaties, waaronder FDF, zich hebben verenigd, JvE) heeft ook gesprekken gevoerd met de minister, maar die hebben geen donder opgeleverd.’’

Met de blokkeeractie wil FDF politiek Den Haag ‘op haar knieën’ krijgen. Bouwer erkent dat de kans bestaat dat mensen niet alles in huis kunnen halen dat ze willen voor Kerstmis. ,,Dan moeten ze maar naar boeren om spullen te halen, zoals vroeger.’’

 Héél Holland kom in opstand.  
Laat de volgende regering het hele systeem resetten om vandaar uit een nieuw begin te maken...... Nu leidt de lamme de blinde die orders opvolgen van waanzinnigen.... Gewoon opnieuw beginnen want iets anders werkt niet.
Van grenzen dicht en terugsturen tot het schrappen van onzinnige natuurmaffia regels.
Van belastingmaffia tot zelfverrijking...... Orde op zaken!!
.
Doe uw best want u kunt er voor zorgen dat dit werkelijkheid wordt...
 
 ‘Dreiging boeren om distributiecentra  te blokkeren . Prima plan, flikker het hele land maar dicht vanaf nu tot na oud en nieuw. Genug ist Genug.

Geen opmerkingen: