12/23/2019

Anti-VGZ poster VERBOTEN door Zorgkartel

Het is een markt die uitsluitend gefixeerd is op meer omzet/winst. De zorg is verrot tot op het bot!!!!! 
En wanneer een patiënt niet meer (FINANCIEEL)rendabel is laat je hem doodgaan. Preferentieel beleid heet dat daar.
Dankzij omzetplafonds ben je overigens NIET welkom in een ziekenhuis waar je WEL premie betaald hebt. Niemand praat erover, volgens het overzichtje heeft je verzekeraar een contract, maar volgens dat contract mogen ze maa X-aantal behandelingen uitvoeren, bent u patient_x+1 ?!? Dan mag u wachten, er is al te veel productie gedraaid. Niet dat ze dat recht in je gezicht mogen zeggen, maar zo werkt het. Communisme pur sang, alleen maar om nog meer geld te verduisteren..En ondertussen stijgt het tot 100 miljard per jaar!!!!
-
Een heleboel bedden en afdelingen zijn verdwenen. Naar de salarissen voor het grondpersoneel gaat het geld ook niet. Het is geen mysterie.
want enkel de Managers aan beide kanten verdienen bakken met geld, werkers (huisartsen, verplegend personeel) zijn de dupe en de patiënt staat in de kou.
En de overheid? Die heeft geen daadkracht, omdat
bijna elke zorgverkenring is een baantjescarroussel voor uitgerangeerde politici. Een veilige haven om lekker rustig je oude dag te halen.


BELANGRIJK BERICHT VOOR zorg VERZEKERDEN  

-
Deze poster mag u dus niet lezen:  

VGZ deelt deze informatie vast op tijd met hun verzekerden, maat voor het geval dat ze dit 'vergeten'.....In het kader van de transparantie. BELANGRIJK BERICHT VOOR VGZ VERZEKERDEN (vgz, univé, zekur, bewuzt, umc zorgverzekering, iza, izz, szvk en zorgzaam) Per 1 januari 2020 kunt u niet meer naar elk laboratorium of bloedprikpost. Vraagt u svp aan de assistente de informatiefolder. 

Met vriendelijke groet Uw huisarts


Als alle domme hoofden van Nederland die elke dag alcohol drinken, sulker, vlees eten of een peuk opsteken daar eens mee stoppen (lees: zichzelf niet langer willens en wetens vol kankerverwekkende troep proppen), moet je eens opletten hoe snel de zorgpremie weer daalt.

PS: Elke verzekeraar is verplicht dezelfde zorg te vergoeden in het basispakket. Met Spoedzorg kun je zelfs met een budgetpolis naar ieder ziekenhuis.
-
De luis in de pels van het zorgkartel (wettelijk kartel. ) 
DSW zal ook wel in het gareel moeten.
Chris Oomen was de reden je daar te verzekeren, maar hij 'moest' met pensioen. 

Met zijn beleid en heldere kijk op de zorg had ieders respect. 
Nu is het afwachten hoe DSW zich gaat gedragen. 

Tijd voor een zaak tegen het zorgkartel!!.

Geen opmerkingen: