5/20/2019

stamelende Mark Rutte wil debat met Baudet in opdracht van EU (Deel 1)


Asielbeleid van Rutte al 10 jaar één groot drama, en het wordt met het jaar slechter !! Complete dorpen onveilig! politie 4600 keer moeten uitrukken! 
15.500 incidenten binnen AZC’s! 

Shame on you Rutte!


Paniek bij de eurofielen! Zei Mark Rutte pas niet dat de EU verkiezingen niet zo belangrijk waren? Kijk hier! Hij wílde niet dat het belangrijk voor u als kiezer was! 

Zichtbaar zwetend en ongemakkelijk heen en verschuivend zit deze minister-president Mark Rutte vanavond bij Nieuwsuur. 

De angst zit er enorm in bij de VVD en dan met name bij Mark Rutte. Geen enkele inhoud behalve dat Europa vooral "heel erg slecht" is voor Nederland. Triest om te zien hoe hij hier de EU verdedigt en uiterst arrogant naar de kiezer toe. Geen moment gaat hij in op de nuances van het FvD beleid over o.a. de EU. Hij kent ze niet eens en daarom zal hij in het debat waarschijnlijk ook afgaan als een gieter. Alleen al in dit interview verteld Mark Rutte leugens die zo makkelijk te weerleggen zijn. Alsof Nederland het enige land is waar EU sceptische partijen de grootste zijn. 

Italië en vrijwel alle Oost Europese landen worden geregeerd door EU sceptische partijen en in de landen om ons heen groeien deze partijen als kool. 

In de UK is Nigel Farage de grootste met zijn Brexit Party. 
Buiten Europa is voor de westerse wereld Amerika het beste voorbeeld waar men niets van deze EU- en klimaatwaanzin wil weten. 

De landen die niet in deze waanzin meegaan worden geprezen en de EU is het doorgeslagen debieltje dat hard op weg is iets wat we in eeuwen hebben opgebouwd even in een paar decennia door de goot spoelen door een complete omvolking en verlies van identiteit en soevereiniteit. 

Verder staat nergens dat FvD direct een Nexit en hij onderschat hier de kiezer enorm door ze toe te spreken alsof het kinderen zijn. 

Deze president heeft geen idee wat er in de wereld speelt en ook geen enkele visie. 

Dat word smullen in het debat met Baudet! Rutte gaat nog één keer los bij wijze van sollicitatie voor een functie in de EU want hier zijn zijn dagen geteld. En dat weet hij... 

Rutte werkt samen met Guy Verhofstadt in de EU. Je weet wel. Die ,,fijne,, man.

Geen opmerkingen: