5/11/2019

Prins Bernhard NSDAP Nazi SS IG Farben NW7

Tijdens de W02 was de koninklijke familie "uitgeweken".... GEVLUCHT! 
De vlucht werd mogelijk gemaakt d.m.v. 425 jonge Nederlandse lijken. Het wordt de "Slag om de Grebbeberg" genoemd.

Deze vlucht was ongrondwettelijk en heeft hiermee tot op vandaag de Nederlandse staat opgeheven! Vul zelf maar verder in......:


Koning EdwardVIII van Engeland was ook Nazi en vriend van Himmler 

Met behulp van de Amerikanen van de CIC zijn de beroemde Nazis als verdiende collaborateure(Eichmann, Barbie, Mengele) naar Argentinie gevlucht en juist daar in Bariloche waar velen mooie villen hadden ging Huis Oranje vaak met skivakantie en ontmoete men dus familie Maxima.

Tja waar de liefde valt. De wereld is nu eenmaal illusie.Prins Bernhard / Bilderberg groep was lid van de NSDAPTijd voor een republiek!

de republikein Maarten van Rossem over Het Koningshuis

Willem III kon geen nageslacht produceren door syfilis bij zijn tweede vrouw Koningin Emma.
Tevens was hij een potloodventer, schuinsmarcheerder, hoerenloper en trouwde op zijn 62 met Emma. Door de syfilis, opgelopen door zijn sexuele escapades was hij onvruchtbaar en de dochter Wilhelmina was dan ook niet zijn echte dochter.

Een schrale troost voor de tegenwoordige fake Oranjes dat ze de zieke genen niet ge-erft hebben! Maar tevens ook geen echte oranjes meer zijn. Tenzij ze met DNA onderzoek het tegendeel kunnen aantonen! http://historiek.net/koning-gorilla-geen-voorbeeld-voor-willem-alexander/20630/

Geen opmerkingen: