5/17/2019

Rettet Europa vor der EU-Diktatur:-De Nazi wortels van de Europese Unie

 Das IV Reich mit das Fundament die europäische Bevölkerung

Still und heimlich während die Menschen Tag für Tag nichts ahnend zur Arbeit gehen und ihren Beitrag zur Erhaltung dieses Herrschaftsprinzips leisten, errichten unsere EU Volksvertreter eine alles umfassende und unaufhaltsame Diktatur welche alles in den Schatten stellt was wir bisher kannten.
- EU Das Vierte Reich - Unterwerfung der Völker durch die Europäische Union
Still und heimlich während die Menschen Tag für Tag nichts ahnend zur Arbeit gehen und ihren Beitrag zur Erhaltung dieses Herrschaftsprinzips leisten, errichten unsere Volksvertreter eine alles umfassende und unaufhaltsame Diktatur welche alles in den Schatten stellt was wir bisher kannten...
=============== 

De Nazi wortels van de Europese Unie

Het fundament van de EU en BREXIT farce is de bevolking zelf.
- Een stuk uit het hart geschreven door Martin. 

De verandering begint bij het platleggen van de voedingsbodem voor het spanningsveld waaruit de schijndemocratie haar gelijkstroom opwekt. 
Polarisering door schijnaanslagen, (nep)terreur en schijn-politieke discussies, zorgt ervoor dat de heersende macht het links versus rechts krachtveld kan doen groeien.  
hiermee wordt het volk bewust opgehitst en bespeeld en dat de discussie op social media tevens gestuurd wordt via het trollenleger aan Inoffizieller Mitarbeiter dat klaar staat om op elke discussie te duiken.
En de ophitsende woorden van prominenten of (gecontroleerde) demonstranten stoken het vuurtje verder op. 
En helaas is het overtuigende beeld dat media u voorschotelen niet meer voor 100% te vertrouwen.
Houd dat besef vast.

Kom uit het Calimero niveau denken en de grote marionet-spelers om achter de schermen het gehele schaakbord te kunnen overzien.

Elke verandering begint vanuit het volk dat zich niet langer hiervoor leent. 
Dat is verdomd lastig, omdat er steeds meer mensen zijn die van datzelfde systeem afhankelijk zijn en er op een of andere manier een zakcentje (of de gehele carrière) aan verdienen. 
Echte grote verandering gaat daarom pas komen als grote groepen mensen zich gaan realiseren dat ze een korte-termijn-belang dienen.

Of wilt u over enkele jaren in een digitale gevangenis leven, waarin alles en iedereen gemonitord wordt? 
Het oude calvinisme van ‘veilig in Jezus armen’ en de kerk is over gevloeid in ‘veilig bij vadertje staat’ en de dominee van de rechthoekige schermpjes. Gemak dient de mens, maar de verdoving en media-hypnose doen u het zuur niet proeven. 

Ja, maar hoe moet het dan anders? 
Moeten we dan helemaal van nul af aan opnieuw beginnen? Ja! Maar dat vergt een volledige shift in denken en voornamelijk zelf-deprogrammeren van onze geloofssystemen. 

Eng hè! Nog langer ontkennen dat de keizer geen kleding aan heeft is misschien wel veel enger. 


De grote verandering komt niet van boven, noch van georganiseerd (gecontroleerd) verzet, noch van politici of oppositie-pionnen of nieuwe mediabronnen. 
 
De grote verandering begint bij jezelf. 

Dat begint bij de keuzes die u vanaf nu gaat maken. Het begint bij het luisteren naar uw hart; de poort met uw ziel. 

Wie zit er aan de joystick van uw leven? 

Bent u dat zelf of is dat (via het controle lijntje van angst en het verlies van zekerheden) uw bank, baas, politieke partij, uw carrière of wat dan ook? Aha, u gelooft misschien wel gewoon niet dat uw keuzes enige invloed hebben op de wereld, want de stoomlocomotief raast toch wel door! Waarom denkt u dat massa’s mensen van wieg tot graf geprogrammeerd worden om in de pas te lopen en in het systeem mee te draaien? 

Omdat de machthebbers als de dood zijn voor de krachtige invloed van de ontwaakte ziel. 

Dus
Durf mensen te wijzen op de gevangenis die geleidelijk om hen heen gebouwd wordt en durf te staan voor het doorbreken van dat proces. 

Dat kan alleen als je je mond open doet.


Geen opmerkingen: